Media Club - Rammstein (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Rammstein

Rammstein
  Band/Artist:  Rammstein
Country:  Germany
Genre:  Alternative;  Electronica;  Dance;  Rock;  Classical
Style:
URL's:  myspace.com/Rammstein
 www.facebook.com/Rammstein
 www.rammstein-austria.com
 www.rammstein.de
 www.rammstein.ws
 www.dasschoenstekind.de
 en.wikipedia.org/wiki/Rammstein
 www.discogs.com/artist/11771-Rammstein
Инфо:
- «Emigrate» (Richard Z. Kruspe)
- «Lindemann» (Till Lindemann & Peter Tägtgren)

Говорят, что в переводе с греческого, слово RAMMSTEIN означает "чудо", "необыкновенное событие", "феномен"...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 4   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 Liebe Ist Fur Alle Da 2009 11 13.10.2009
19.10.2009
2009 Liebe Ist Fur Alle Da (Bonus CD) 2009 6 19.10.2009
2005 Rosenrot 2005 11 26.10.2005
02.11.2005
2004 Reise Reise 2004 11 23.09.2004
29.01.2011
2004 Reise Reise (Chinese edition CD1) 2004 17 06.12.2004
2004 Reise Reise (Chinese edition CD2) 2004 18 06.12.2004
2001 Mutter 2001 11 05.04.2002
05.09.2003
2001 Mutter (Bonus Live CD) 2001 4 22.10.2009
1998 Brachialste Gewalt 1998 13 28.11.2013
1997 Sehnsucht 1997 11 10.05.2002
23.02.2007
1997 Sehnsucht (Australian 1998 Tour Edition, CD 1) 1997 14 22.10.2009
1997 Sehnsucht (Australian 1998 Tour Edition, CD 2: Asche zu Asche) 1997 6 22.10.2009
1996 Herzeleid 1996 11 05.04.2002
23.02.2007
1994 Demos 1994 1994 6 14.10.2004
 Bootlegs
2012 LG Arena, Birmingham - February 25, 2012 (CD 1) 2012 12 09.03.2012
2012 LG Arena, Birmingham - February 25, 2012 (CD 2) 2012 11 09.03.2012
2010 Live in Manchester (Live in Manchester, MEN, England, 2010.02.02) 2010 18 12.03.2010
2010 Instrumental 2010 30 18.05.2010
2009 Longer Ultratraxx Remix 2009 11 12.06.2009
2007 Kein Engel 2007 15 26.02.2007
2005 Reise nach Russland (Live At St. Petersburg 26.11.2004) 2005 16 13.10.2009
2004 Das Spiel mit dem Feuer 2004 14 13.10.2009
2004 Stadtereisen (Live aus Westfalenhalle, Dortmund, Germany - 11.12.04) (CD 1) 2004 16 15.10.2009
2004 Stadtereisen (Live aus Westfalenhalle, Dortmund, Germany - 11.12.04) (CD 2) 2004 16 15.10.2009
2002 Pinkpop Festival (Landgraaf, The Netherlands 20.05.2002) 2002 17 15.10.2009
2001 MTV Music History (CD 1) 2001 19 15.10.2009
2001 MTV Music History (CD 2) 2001 18 15.10.2009
1999 Tanzmetal Remixes 99 1999 15 11.03.2003
1996 Verbrannte Erde (27-09-96) 1996 15 08.06.2007
 Singles, Mini-CD's, EP's
2012 Mein Herz Brennt (Limited Digipack Edition EP) 2012 5 08.12.2012
2011 Mein Land (Single) 2011 4 11.11.2011
10.12.2012
2010 Ich Tu Dir Weh (iTunes Single) 2010 4 03.03.2010
2010 Haifisch 2010 4 31.05.2010
08.06.2010
2010 Ich Tu Dir Weh (Limited Edition Vinyl) 2010 1 08.07.2010
2009 Pussy (Single) 2009 2 16.09.2009
23.10.2009
2009 Pussy Uk (Limited 12) 2009 2 09.11.2009
2006 Mann Gegen Mann (Single) 2006 3 06.05.2006
2005 Keine Lust (Single) 2005 8 05.04.2005
23.10.2009
2005 Benzin (Promo CD) 2005 1 13.09.2005
2005 Benzin (Single) 2005 4 08.10.2005
23.10.2009
2005 Rosenrot (Single) 2005 4 06.01.2006
23.10.2009
2005 Mann Gegen Mann (Universal #9876206) 2005 2 09.11.2009
2005 Mann Gegen Mann (Universal #9876079) 2005 3 09.11.2009
2004 Mein Teil 2004 4 13.08.2004
23.10.2009
2004 Amerika 2004 8 20.09.2004
23.10.2009
2004 Ohne Dich (Single) 2004 6 05.04.2005
23.10.2009
2003 Schtiel 2003 1 09.11.2009
2002 Feuer Frei! 2002 6 19.11.2002
23.10.2009
2002 Mutter (Single) 2002 4 19.11.2002
23.10.2009
2001 Sonne 2001 5 10.05.2002
23.10.2009
2001 Links 2 3 4 2001 5 10.05.2002
23.10.2009
2001 Ich Will 2001 3 10.05.2002
2001 Ich Will 2001 5 09.11.2009
2000 Wut Will Nicht Sterben (Split) 2000 4 09.11.2009
1999 Stripped 1999 5 10.05.2002
23.10.2009
1998 Du Riechst So Gut '98 1998 8 10.05.2002
23.10.2009
1997 Engel, (Fan-Edition) 1997 4 10.05.2002
23.10.2009
1997 Engel 1997 5 10.05.2002
23.10.2009
1997 Du hast 1997 4 10.05.2002
23.10.2009
1997 Das Modell 1997 3 10.05.2002
23.10.2009
1996 Seemann 1996 3 10.05.2002
23.10.2009
1995 Du Riechst So Gut 1995 3 10.05.2002
23.10.2009
 Live Albums
2017 Paris (CD 1) 2017
Paris (CD 1)  (new)
13 24.05.2017
2017 Paris (CD 2) 2017
Paris (CD 2)  (new)
9 24.05.2017
2015 In Amerika: Live From Madison Square Garden 2015 19 29.10.2015
2010 Live In Expo Center (2010.03.09, Kiev, Ukraine) 2010 16 02.04.2010
2006 Voelkerball 2006 16 22.11.2006
04.09.2008
2006 Voelkerball (Bonus DVD) (CD1) 2006 19 22.11.2006
2006 Voelkerball (Bonus DVD) (CD2) 2006 4 22.11.2006
2006 Voelkerball (Bonus DVD) (CD3) 2006 2 22.11.2006
2006 Voelkerball - Live In Nimes (CD 1) 2006 10 29.03.2007
23.10.2009
2006 Voelkerball - Live In Nimes (CD 2) 2006 11 29.03.2007
23.10.2009
2005 Rosenrot (Ltd. Ed. Bonus DVDA) 2005 3 02.11.2005
2001 Im Reich der Sonne (CD1) 2001 15 16.09.2004
2001 Im Reich der Sonne (CD2) 2001 14 16.09.2004
1999 Live Aus Berlin (CD 1) 1999 12 10.05.2002
23.10.2009
1999 Live Aus Berlin (CD 2) 1999 6 10.05.2002
23.10.2009
1998 Live In Kansas City 1998 9 18.10.2002
1997 Propheten Der Apokalypse 1997 17 21.08.2003
1996 Koln Brennt (Live) 1996 7 13.01.2003
 Compilations, Remixes
2015 Klavier (performed by Clemens Potzsch) 2015 13 23.12.2015
2015 Rammstein - XXI (Vinyl Box Set, LP 1: Herzeleid, 1995) 2015 11 30.12.2016
2015 Rammstein - XXI (Vinyl Box Set, LP 2: Sehnsucht, 1997) 2015 11 30.12.2016
2015 Rammstein - XXI (Vinyl Box Set, LP 3: Mutter, 2001) 2015 11 30.12.2016
2015 Rammstein - XXI (Vinyl Box Set, LP 4: Reise, Reise, 2004) 2015 11 30.12.2016
2015 Rammstein - XXI (Vinyl Box Set, LP 5: Rosenrot, 2005) 2015 11 30.12.2016
2015 Rammstein - XXI (Vinyl Box Set, LP 6: Liebe Ist Fur Alle Da, 2009) 2015 11 30.12.2016
2015 Rammstein - XXI (Vinyl Box Set, LP 7: Raritaten) 2015 16 30.12.2016
2011 Made In Germany (1995-2011) (CD 1) 2011 16 02.12.2011
13.12.2011
2011 Made In Germany (1995-2011) (CD 2) 2011 17 02.12.2011
13.12.2011
2009 Reise, Reise, 2004 (Mini LP) 2009 13 11.01.2016
2009 Rosenrot, 2005 (Mini LP) 2009 11 11.01.2016
2009 Liebe Ist fur Alle Da, 2009 (Mini LP 1) 2009 11 11.01.2016
2009 Liebe Ist fur Alle Da, 2009 (Mini LP 2) 2009 5 11.01.2016
2008 The Best Of 2008 19 13.06.2008
2004 Das Spiel Mit Dem Feuer 2004 14 30.06.2004
2003 Vater Remix 2003 11 26.06.2003
2003 Lichtspielhaus (DVD) 2003 11 30.03.2004
2003 5/4 (B-sides) 2003 15 06.04.2004
2003 Feuer Frei (xXx) 2003 19 30.06.2004
2002 Der Musikalische Staub Remixes 2002 15 18.10.2002
2002 Mutter Remix 2002 15 28.11.2013
2001 Muttertag (Megamix CD) 2001 31 10.05.2002
2000 Ihr Wollt Doch Auch 2000 15 03.02.2003
2000 Hit Collection 2000 19 21.01.2010
1998 Brachiale Gewalt 1998 13 21.12.2009
1998 Totes Fleisch 1994-98 (Ueberarbeitete Version) 1998 37 28.11.2013
 Tributes
L 0.77 / D 6.73 2010 11 vbr30.04.2010
L 0.00 / D 0.00 2005 1 var10.07.2016
L 700.82 / D 74.22 2004 9 vbr01.02.2005
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG