Media Club - A-Studio (А-Студио) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  A-Studio

A-Studio
  Band/Artist:  A-Studio
Country:  Kazakhstan
Genre:  Dance;  Pop;  R&B/Soul
Style:
URL's:  www.astudio.ru
Инфо:
Группа образовалась в 1987 году в городе Алма-Ата, Казахстан. Создали её: Байгали Серкебаев — клавишные, художественный руководитель; Владимир Миклошич — бас гитара; Батырхан Шукенов — саксофон, вокал; Булат Сыздыков — гитара; Наджиб Вильданов — вокал, клавишные...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2007 905 2007 11 25.07.2007
2005 Улетаю 2005 10 06.07.2005
2001 Такие дела 2001 12 16.10.2004
1998 Грешная страсть 1998 10 23.01.2003
1996 Нелюбимая 1996 10 23.01.2003
1994 Солдат любви 1994 10 23.01.2003
1993 А'Студио 1993 10 23.01.2003
 Singles, Mini-CD's, EP's
2006 S.O.S (Maxi-Single) 2006 6 11.12.2006
2001 S.O.S. (Single) 2001 4 16.10.2004
 Live Albums
1998 Live 1998 20 16.10.2004
 Compilations, Remixes
1997 The Best 1997 14 16.10.2004
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG