Media Club - Fernandez, Vicente (Vicente Fernandez / Vicente Fernández) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Fernandez, Vicente

Fernandez, Vicente
  Band/Artist:  Fernandez, Vicente
Country:  Mexico
Genre:  Folk;  Latin;  Pop
Style:
URL's:  www.VicenteFernandez.mx
 www.discogs.com/artist/419130-Vicente-Fernandez
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2007 Para Siempre 2007 12 05.10.2007
2006 La Tragedia Del Vaquero 2006 14 29.11.2006
2001 Historia De Un Idolo, Vol. II 2001 18 25.12.2018
2001 Mas Con el Numero Uno 2001 12 25.12.2018
2000 Historia De Un Idolo, Vol. I 2000 17 25.12.2018
2000 Lobo Herido 2000
Lobo Herido  (fresh)
13 25.12.2018
1998 Entre el Amor Y Yo 1998 12 25.12.2018
1998 Mujeres Divinas 1998
Mujeres Divinas  (fresh)
12 25.12.2018
1997 Estatua de Marfil 1997 10 25.12.2018
1994 Aunque me duela el alma 1994 12 25.12.2018
1994 Recordando a Los Panchos 1994 14 25.12.2018
1993 De Que Manera Te Olvido 1993 11 25.12.2018
1993 Lastima que seas ajena 1993 13 25.12.2018
1992 Que de Raro Tiene 1992 12 25.12.2018
1991 El Charro Mexicano 1991 14 25.12.2018
1991 Mi Viejo 1991
Mi Viejo  (fresh)
14 25.12.2018
1991 Y Las Clasicas de Jose Alfredo Jimenez 1991 11 25.12.2018
1990 Por tu maldito amor 1990 12 25.12.2018
1989 Mientras Ustedes No Dejen De Aplaudir... 1989 12 25.12.2018
1989 Tesoros Musicales Vol. II 1989 10 25.12.2018
1988 Tesoros Musicales 1988 10 25.12.2018
1987 Dos Corazones (feat. Vikki Carr) 1987 12 25.12.2018
1987 El Cuatrero 1987
El Cuatrero  (fresh)
12 25.12.2018
1987 Motivos del Alma 1987 12 25.12.2018
1986 Hoy platique con mi gallo 1986 12 25.12.2018
1986 Canta a America Latina 1986 14 25.12.2018
1986 Vicente Fernandez 1986 1986 8 25.12.2018
1985 De un Rancho a Otro 1985 11 25.12.2018
1984 Un Mexicano en la Mexico 1984 11 25.12.2018
1982 Es La Diferencia 1982 11 25.12.2018
1981 Alejandra y los valses clasicos 1981 11 25.12.2018
1981 El Numero Uno 1981
El Numero Uno  (fresh)
11 25.12.2018
1981 Sentimental y Ranchero (CD 1) 1981 10 25.12.2018
1981 Sentimental y Ranchero (CD 2) 1981 10 25.12.2018
1981 Sentimental y Ranchero (CD 3) 1981 10 25.12.2018
1980 El Tapatio 1980
El Tapatio  (fresh)
11 25.12.2018
1979 El Tahur 1979
El Tahur  (fresh)
11 25.12.2018
1978 A Pesar de Todo 1978
A Pesar de Todo  (fresh)
13 25.12.2018
1978 Mi Amigo el Tordillo 1978 10 25.12.2018
1978 Toda Una Epoca, Vol. II (CD 1) 1978 10 25.12.2018
1978 Toda Una Epoca, Vol. II (CD 2) 1978 10 25.12.2018
1978 Toda Una Epoca, Vol. II (CD 3) 1978 10 25.12.2018
1977 La muerte de un gallero 1977 11 25.12.2018
1976 A Tu Salud 1976
A Tu Salud  (fresh)
11 25.12.2018
1976 Gusta Usted? Joyas Rancheras Al Estilo de Vicente Fernandez 1976 11 25.12.2018
1975 Canta para Recordar 1975 11 25.12.2018
1975 El Hijo del Pueblo 1975 11 25.12.2018
1974 El Idolo de Mexico 1974 11 25.12.2018
1974 Lo Siento Por Ti 1974 11 25.12.2018
1974 Volver Volver (CD 1) 1974 10 25.12.2018
1974 Volver Volver (CD 2) 1974 10 25.12.2018
1974 Volver Volver (CD 3) 1974 10 25.12.2018
1973 Toda una epoca 1973
Toda una epoca  (fresh)
11 25.12.2018
1972 Arriba Huentitan 1972 11 25.12.2018
1972 El Precio (LP 1) 1972 15 25.12.2018
1972 El Precio (LP 2) 1972 15 25.12.2018
1972 Vicente Fernandez (Si No Te Quisiera) 1972 11 25.12.2018
1971 Camino Inseguro 1971
Camino Inseguro  (fresh)
11 25.12.2018
1971 Me Esta Esperando Maria 1971 11 25.12.2018
1970 Ni En Defensa Propia 1970 11 25.12.2018
1969 El Remedio 1969
El Remedio  (fresh)
11 25.12.2018
1968 Palabra de Rey 1968
Palabra de Rey  (fresh)
11 25.12.2018
1967 La Voz Que Usted Esperaba 1967 11 25.12.2018
 Bootlegs
1994 Totalmente Vicente 1994 23 25.12.2018
 Live Albums
2008 Primera Fila 2008 22 24.12.2008
 Compilations, Remixes
2006 La Leyenda Viviente (CD 1) 2006 12 29.07.2006
2006 La Leyenda Viviente (CD 2) 2006 12 29.07.2006
2006 La Leyenda Viviente (CD 3) 2006 12 29.07.2006
2002 24 Grandes Exitos Romanticos 2002 24 25.12.2018
2000 11 Exitos Originales 2000 11 25.12.2018
2000 Mi Historia 2000
Mi Historia  (fresh)
21 25.12.2018
1999 Y Los Mas Grandes Exitos de los Dandy's 1999 10 25.12.2018
1996 Y sus canciones 1996
Y sus canciones  (fresh)
15 25.12.2018
1995 Sentimiento y Mariachi (CD 1) 1995 18 25.12.2018
1995 Sentimiento y Mariachi (CD 2) 1995 16 25.12.2018
1995 Sentimiento y Mariachi (CD 3) 1995 15 25.12.2018
1995 Sentimiento y Mariachi (CD 4) 1995 15 25.12.2018
1995 Sentimiento y Mariachi (CD 5) 1995 15 25.12.2018
1993 Mexicanisimo: 24 Exitos 1993 24 25.12.2018
1992 Personalidad: 20 Exitos 1992 20 25.12.2018
1990 16 Exitos Originales: Corridos 1990 16 25.12.2018
1990 Canciones de Sus Peliculas 1990 16 25.12.2018
1990 Mexicanisimo: 16 Exitos 1990 16 25.12.2018
1988 Lo Mejor de La Baraja... con el Rey 1988 14 25.12.2018
1984 15 Nuevos Exitos Con El Idolo de Mexico 1984 15 25.12.2018
1983 15 Grandes Con El Numero 1 1983 15 25.12.2018
1983 Exitos Y Mas Exitos 1983 14 25.12.2018
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG