Media Club - Edguy (Tobias Sammet) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Edguy

Edguy
  Band/Artist:  Edguy
Country:  Germany
Genre:  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/Edguy
 www.facebook.com/Edguy
 www.TobiasSammet.com
 www.Edguy.net
 www.Edguy.nu
 v1.metal-archives.com/band.php?id=170
 www.metal-archives.com/bands/Edguy/170
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Edguy-l-en.html
Инфо:
- «Avantasia»

Немцы из EDGUY относятся к разряду групп, про которые оптимисты говорят, что они возрождают старый добрый хэви-металл, а пессимисты называют такие коллективы бессовестными и бездарными плагиаторами HELLOWEEN, BLIND GUARDIAN, STRATOVARIUS и иже с ними...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 4   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 Space Police - Defenders Of The Crown (Limited Edition) 2014 10 18.04.2014
2014 Space Police - Defenders Of The Crown (Limited Edition: Bonus CD) 2014 7 18.04.2014
2011 Age Of The Joker (Limited Edition) 2011 11 18.08.2011
22.08.2011
2011 Age Of The Joker (Limited Edition: Bonus CD) 2011 6 27.08.2011
2008 Tinnitus Sanctus 2008 11 17.11.2008
2006 Rocket Ride (Promo) 2006 12 05.12.2005
20.01.2006
2006 Rocket Ride 2006 13 27.01.2006
06.10.2006
2006 Rocket Ride (Korean Limited Edition) 2006 15 23.02.2006
2004 Hellfire Club (Limited Edition) 2004 14 22.03.2004
06.10.2006
2001 Mandrake (Limited Edition) 2001 12 06.04.2003
06.10.2006
2000 The Savage Poetry (New Version) 2000 9 06.04.2003
06.10.2006
1999 Theater Of Salvation (Japan Edition) 1999 14 16.09.2003
13.12.2007
1998 Vain Glory Opera (Japan Edition) 1998 12 13.08.2003
06.10.2006
1997 Kingdom Of Madness 1997 9 11.03.2004
06.10.2006
1995 The Savage Poetry 1995 9 11.03.2004
13.12.2007
1994 Children Of Steel (Demo) 1994 5 22.11.2006
1994 Evil Minded (Demo) 1994 4 22.11.2006
 Bootlegs
2004 The New Messiah Arrives in Toulouse (Show Acoustic Toulouse 02.03.04) 2004 7 30.11.2006
2002 Live at 2002 4 22.11.2006
1999 Acoustic Live in Tolouse 1999 8 22.11.2006
 Singles, Mini-CD's, EP's
2005 Superheroes (EP) 2005 6 14.09.2005
06.10.2006
2004 King of Fools (EP) 2004 5 22.03.2004
06.10.2006
2004 Lavatory Love Machine (Single) 2004 4 10.12.2004
06.10.2006
2001 La Marche Des Gendarmes (Single) 2001 2 09.09.2006
2001 Painting On The Wall (Single) 2001 4 22.11.2006
 Live Albums
2004 Live At Ishallen Umea 2004 10 22.11.2006
2003 Burning Down the Opera (CD 1) 2003 9 24.02.2004
06.10.2006
2003 Burning Down the Opera (CD 2) 2003 7 24.02.2004
06.10.2006
 Compilations, Remixes
2017 Monuments (CD 1) 2017 15 22.07.2017
2017 Monuments (CD 2) 2017 13 22.07.2017
2010 Gold Edition Vol. II (CD 1: The Savage Poetry) 2010 11 11.08.2017
2010 Gold Edition Vol. II (CD 2: Mandrake) 2010 13 11.08.2017
2010 Gold Edition Vol. II (CD 3: Bonus Content) 2010 10 11.08.2017
2008 The Singles 2004-2005 2008 14 21.01.2009
2004 Hall Of Flames (CD 1) 2004 13 10.12.2004
06.10.2006
2004 Hall Of Flames (CD 2) 2004 8 10.12.2004
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG