Media Club - Lake Of Tears (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Lake Of Tears

Lake Of Tears
  Band/Artist:  Lake Of Tears
Country:  Sweden
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.LakeOfTears.net
 www.LakeOfTears.org
 myspace.com/TheLakeOfTears
 www.facebook.com/TheLakeOfTears
 www.spirit-of-metal.com/en/band/Lake_Of_Tears
 www.metal-archives.com/bands/Lake_of_Tears/2443
Инфо:
LAKE OF TEARS были сформированы в мае 1992 в Борасе, Швеция, бывшими участниками дэт-металлических групп певцом и гитаристом Дэниэлем Бреннаре (Daniel Brennare), гитаристом Йонасом Эрикссоном (Jonas Eriksson), басистом Микаэлем Ларссоном (Mikael Larsson) все раньше играли в CARNAL ERUPTION - Йоханом Одхусом (Johan Oudhuis)...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 Illwill (Ltd. Edition Digipack) 2011 13 14.04.2011
18.04.2011
2007 Moons And Mushrooms 2007 9 11.04.2007
19.08.2011
2004 Black Brick Road 2004 9 01.09.2004
11.01.2007
2002 The Neonai 2002 11 30.04.2003
11.01.2007
1999 Forever Autumn 1999 9 12.05.2003
1997 A Crimson Cosmos 1997 9 12.06.2003
23.02.2007
1995 Headstones 1995 9 30.04.2003
23.02.2007
1994 Greater Art 1994 8 14.05.2007
20.08.2008
 Singles, Mini-CD's, EP's
2014 Wyverns [Single] 2014 2 26.01.2017
2002 Sorcerers / Natalie and the Fireflies (Single) 2002 2 14.10.2011
1997 Lady Rosenred (EP) 1997 3 14.10.2011
1993 Demo 1 '93 [Demo EP] 1993 3 26.01.2017
 Live Albums
2014 By the Black Sea 2014 16 01.02.2014
 Compilations, Remixes
2004 Greatest Tears, Vol. II 2004 11 15.07.2009
2004 Greatest Tears, Vol. I 2004 11 21.07.2009
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG