Media Club - Маврин, Сергей (Сергей "Mavrick" Маврин, Маврик, Maverick) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Маврин, Сергей

Маврин, Сергей
  Band/Artist:  Маврин, Сергей
Country:  Russia
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.mavrick.ru
Инфо:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Белое солнце 2017 11 21.04.2017
2012 Противостояние 2012 11 19.02.2013
2010 Моя свобода 2010 10 22.11.2010
2006 Откровение 2006 11 04.04.2006
2004 Запрещенная реальность 2004 11 25.02.2004
2002 Одиночество 2002 12 13.05.2003
11.08.2010
2001 Химический Сон 2001 11 13.05.2003
05.07.2007
1999 Неформат 1 1999 11 17.02.2004
1998 Скиталец (Split) 1998 11 17.02.2004
04.09.2007
1997 Кипелов и Маврин: Смутное время (Split) 1997 10 09.03.2004
09.09.2004
 Singles, Mini-CD's, EP's
2016 Альтаир (Maxi Single) 2016 4 30.05.2016
22.06.2016
2010 Неформат 2 (EP) 2010 4 30.01.2010
2010 Утоли мои печали (Demo Single) 2010 1 03.11.2010
2005 Обратная сторона реальности 2005 4 05.10.2007
 Live Albums
2007 Live (CD 1) 2007 10 15.03.2007
2007 Live (CD 2) 2007 10 15.03.2007
 Compilations, Remixes
2007 Фортуна  (CD 1) 2007 9 16.08.2007
28.08.2007
2007 Фортуна  (CD 2) 2007 9 16.08.2007
28.08.2007
 Tributes
L 0.12 / D 1.00 1995
Tsar (Split) [Split with Tsar]
8 vbr06.12.2010
L 0.00 / D 0.00 2013 1 var31.10.2017
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG