Media Club - Vanoni, Ornella (Ornella Vanoni) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Vanoni, Ornella

Vanoni, Ornella
  Band/Artist:  Vanoni, Ornella
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  en.wikipedia.org/wiki/Ornella_Vanoni
 www.discogs.com/artist/361057-Ornella-Vanoni
 
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Noi, Le Donne Noi 2018 20 04.03.2018
2013 Meticci - Io Mi Fermo Qui 2013 13 04.03.2018
2009 Piu' Di Te 2009 10 03.12.2009
2009 Pio Di Te 2009 10 04.03.2018
2008 Piu' Di Me 2008 11 15.04.2009
30.12.2009
2008 Piu Di Me 2008 11 04.03.2018
2007 Una Bellissima Ragazza 2007 12 25.10.2007
2004 Ornella E... 2004 20 25.10.2007
2004 Ornella Vanoni & Gino Paoli - Ti Ricordi? No Non Mi Ricordo 2004 12 04.03.2018
2004 Ti Ricordi? No Non Mi Ricordo (Limited Edition) [CD 1] 2004 12 04.03.2018
2004 Ti Ricordi? No Non Mi Ricordo (Limited Edition) [CD 2] 2004 4 04.03.2018
2002 Sogni Proibiti 2002 12 04.03.2018
2001 Un Panino una Birra e Poi... 2001 13 04.03.2018
2001 E Poi... La Tua Bocca Da Baciare 2001 12 04.03.2018
1997 Argilla 1997 14 04.03.2018
1995 Sheherazade 1995 14 04.03.2018
1992 Stella Nascente 1992 10 04.03.2018
1990 Quante storie 1990
Quante storie  (fresh)
9 30.03.2019
1989 Il giro del mio mondo (LP) 1989 10 30.03.2019
1987 O (LP) 1987 8 04.03.2018
1986 Ornella &... (Remastered 1994) 1986 20 04.03.2018
1983 Uomini (LP) 1983
Uomini (LP)  (fresh)
10 30.03.2019
1981 Duemilatrecentouno Parole (LP) 1981 10 30.03.2019
1980 Ricetta Di Donna (LP) 1980 9 04.03.2018
1977 Io dentro (LP) 1977
Io dentro (LP)  (fresh)
10 30.03.2019
1977 Io fuori (LP) 1977
Io fuori (LP)  (fresh)
9 30.03.2019
1976 Ornella Vanoni, Vinicius De Moraes, Toquinho - La Voglia La Pazzia L`Incoscienza L'Allegria (LP) 1976 14 04.03.2018
1975 Uomo mio bambino mio (LP) 1975 10 30.03.2019
1974 Quei Giorni Insieme A Te (LP) 1974 12 04.03.2018
1974 La Voglia Di Sognare (LP) 1974 11 04.03.2018
1974 A un certo punto... (LP) 1974 9 30.03.2019
1973 Dettagli (LP) 1973
Dettagli (LP)  (fresh)
12 30.03.2019
1973 Ornella Vanoni e altre storie (LP) 1973 11 30.03.2019
1972 Un Gioco Senza Eta (LP) 1972 10 04.03.2018
1970 Appuntamento con Ornella Vanoni (LP) 1970 12 30.03.2019
1969 Io si - Ai miei amici cantautori n.2 (LP) 1969 12 30.03.2019
1968 Ai Miei Amici Cantautori (LP) 1968 12 04.03.2018
1967 Ornella Vanoni (LP) 1967 12 30.03.2019
1966 Ornella (LP) 1966
Ornella (LP)  (fresh)
12 30.03.2019
1965 Caldo (LP) 1965
Caldo (LP)  (fresh)
12 30.03.2019
1963 Le canzoni di Ornella Vanoni (LP) 1963 12 30.03.2019
1961 Ornella Vanoni (LP 1) 1961 8 30.03.2019
1961 Ornella Vanoni (LP 2) 1961 10 30.03.2019
 Live Albums
2018 Un pugno di stelle (Sanremo 2018) [CD 1] 2018 18 03.03.2018
2018 Un pugno di stelle (Sanremo 2018) [CD 2] 2018 19 03.03.2018
2018 Un pugno di stelle (Sanremo 2018) [CD 3] 2018 21 03.03.2018
2010 Live Al Blue Note (CD 1) 2010 21 04.03.2018
2010 Live Al Blue Note (CD 2) 2010 14 04.03.2018
2005 Ornella Vanoni & Gino Paoli - Live (CD 1) 2005 12 04.03.2018
2005 Ornella Vanoni & Gino Paoli - Live (CD 2) 2005 15 04.03.2018
2001 1982.05.05 - Ornella Vanoni Live@RTSI 2001 16 30.03.2019
1971 Ah! l'amore l'amore quante cose fa fare l'amore (Live) [LP] 1971 11 30.03.2019
 Compilations, Remixes
2007 Tutto Vanoni (CD 1) 2007 19 25.10.2007
2007 Tutto Vanoni (CD 2) 2007 19 25.10.2007
2003 I grandi successi, Vol. 1 2003 17 04.03.2018
2003 Le piu belle canzoni di Ornella Vanoni (CD 1) 2003 19 30.03.2019
2003 Le piu belle canzoni di Ornella Vanoni (CD 2) 2003 19 30.03.2019
 Tributes
L 0.02 / D 0.20 2008 1 var30.06.2009
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG