Media Club - Kastelruther Spatzen (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Kastelruther Spatzen

Kastelruther Spatzen
  Band/Artist:  Kastelruther Spatzen
Genre:  Pop
Style:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Die Tranen der Dolomiten 2017 16 21.11.2017
2005 Zufall Oder Schicksal 2005 16 03.11.2007
2004 Berg Ohne Wiederkehr 2004 16 03.11.2007
2000 Und ewig wird der Himmel brennen 2000 16 03.11.2007
1999 Die Legende Von Croderes 1999 18 03.11.2007
1998 Die Wee Braut Der Berge 1998 14 03.11.2007
1998 Weihnachts-Melodien mit den Kastelruther Spatzen 1998 12 03.11.2007
1997 ... Und Singen Ist Gold 1997 17 03.11.2007
1996 Sterne uber Rosengarten 1996 14 03.11.2007
1995 Das erste Gebot ist die Liebe 1995 14 03.11.2007
1995 Liebe Darf Alles 1995 16 03.11.2007
1994 Atlantis Der Berge 1994 14 03.11.2007
1993 Herzenssache 1993 16 03.11.2007
1992 Die Schonsten Liebeslieder Der Kastelruther Spatzen 1992 14 03.11.2007
1992 Feuer Im Ewigen Eis 1992 16 03.11.2007
1991 Der Rote Diamant 1991 14 03.11.2007
1989 Doch Die Sehnsucht Bleibt 1989 16 03.11.2007
 Bootlegs
1992 Eine Weiue Rose 1992 16 03.11.2007
 Singles, Mini-CD's, EP's
1998 Truume Von Liebe Und Zartlichkeit (CD 2) 1998 12 03.11.2007
 Live Albums
2007 Dolomitenfeuer 2007 17 03.11.2007
 Compilations, Remixes
2002 Alles Gold Dieser Erde (CD 1) 2002 12 03.11.2007
22.10.2010
2002 Alles Gold Dieser Erde (CD 2) 2002 12 03.11.2007
22.10.2010
2002 Alles Gold Dieser Erde (CD 3) 2002 12 03.11.2007
22.10.2010
2001 Ich werd es wieder tun Das Beste Folge 3 2001 20 03.11.2007
1998 Traume Von Liebe Und Zartlichkeit (CD 1) 1998 7 03.11.2007
1998 Truume Von Liebe Und Zartlichkeit (CD 3) 1998 12 03.11.2007
1991 Kastelruther Spatzen - Das Beste 1991 16 03.11.2007
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
go top

Media ClubCreated by TDG