Media Club - Yudina, Maria (Maria Yudina, Мария Юдина) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Yudina, Maria

Yudina, Maria
  Band/Artist:  Yudina, Maria
Country:  Russia
Genre:  Classical
Style:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2006 Art Of Maria Yudina 2006 22 21.01.2008
1998 Great Pianists Of The 20Th Century (Maria Yudina) (CD 1) 1998 32 20.08.2011
1998 Great Pianists Of The 20Th Century (Maria Yudina) (CD 2) 1998 47 20.08.2011
1975 Maria Yudina plays Schubert's Piano Works 1975 5 22.09.2008
1973 Maria Yudina plays Haydn's & Mussorgsky's Piano Works 1973 15 22.09.2008
1968 Maria Yudina plays Mozart's Piano Works 1968 5 22.09.2008
1954 Maria Yudina Play Bach's Piano Works 1954 8 30.07.2010
 Compilations, Remixes
2009 Historic Russian Archives (CD 1) Bach J. S. 2009 11 12.02.2013
2009 Historic Russian Archives (Cd 2) Haydn, Mozart, Мусоргский 2009 9 12.02.2013
2009 Historic Russian Archives (Cd 3) Bach, Liszt, Beethoven 2009 7 12.02.2013
2009 Historic Russian Archives (Cd 4) Brahms, Schubert 2009 13 12.02.2013
2009 Historic Russian Archives (CD 5) Танеев 2009 7 12.02.2013
2009 Historic Russian Archives (Cd 6) Прокофьев, Debussy 2009 21 12.02.2013
2009 Historic Russian Archives (Cd 7) Стравинский, Lutoslawski, Szymanowski 2009 15 12.02.2013
2009 Historic Russian Archives (Cd 8) Hindemith, Honegger, Шапорин, Martinu, Jolivet 2009 14 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 1) Beethoven - Eroica & Diabelli Variations 2008 51 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 2) Krenek, Стравинский, Bartok, Hindemith 2008 23 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 3) Bach - The Well-tempered Clavier (book 2) 2008 28 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 4) Beethoven, Brahms 2008 14 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 5) Brahms - Handel Variations, Rhapsody, Piano Quartet No.2 2008 32 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 6) Schubert, Schumann 2008 13 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 7) Beethoven - Piano Concertos No.4, 5 2008 6 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 8) Beethoven - Piano Sonatas No.5, 12, 22, 32 2008 11 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 9) Beethoven - Piano Sonatas No.16, 27, 28, Sonata for Violin & Piano No.6 2008 12 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 10) Танеев - Квартет и Квинтет 2008 7 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 11) Mozart - Piano Concertos No.20, 23, Rondo 2008 7 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 12) Bach - The Well-tempered Clavier (book 1), etc 2008 20 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 13) Мусоргский, Метнер, Прокофьев 2008 29 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 14) Мусоргский, Шостакович 2008 18 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 15) Стравинский 2008 14 12.02.2013
2008 Наследие Марии Юдиной (Vol. 16) Haydn, Mozart 2008 9 12.02.2013
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG