Media Club - Hardy, Francoise (Francoise Hardy, Françoise Hardy) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Hardy, Francoise

Hardy, Francoise
  Band/Artist:  Hardy, Francoise
Country:  France
Genre:  Pop;  World
Style:
URL's:  www.francoise-hardy.com
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Personne D'autre 2018 12 12.04.2018
2013 Francoise Hardy 2013 22 17.06.2014
2012 L'amour Fou 2012 10 17.06.2014
2010 La Pluie Sans Parapluie 2010 13 22.04.2010
2006 Parentheses 2006 12 22.04.2010
2004 Tant De Belles Choses 2004 12 22.04.2010
2000 Clair Obscur 2000 13 22.04.2010
1996 Le Danger 1996 13 22.04.2010
1982 Tirez Pas Sur L'ambulance 1982 10 22.04.2010
1981 A Suivre 1981 12 22.04.2010
1980 Gin Tonic 1980 11 22.04.2010
1978 J'ecoute De La Musique Saoule 1978 11 22.04.2010
1977 Star 1977 10 22.04.2010
1974 Entr'acte 1974 11 22.04.2010
1973 Message Personnel 1973 11 22.04.2010
1972 Et Si Je M'en Vais Avant Toi 1972 12 22.04.2010
1972 If You Listen 1972 12 22.04.2010
1971 La Question 1971 12 22.04.2010
1970 Soleil 1970 12 22.04.2010
1968 Comment Te Dire Adieu 1968 12 04.07.2008
30.04.2010
1968 En Anglais 1968 12 22.04.2010
1967 Ma Jeunesse Fout Le Camp 1967 12 22.04.2010
1966 La Maison Ou J'ai Grandi 1966 12 22.04.2010
1965 L'amitie 1965 12 22.04.2010
1964 Mon Amie La Rose 1964 12 22.04.2010
1963 Le Premier Bonheur Du Jour 1963 12 22.04.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
1962 Tous Les Garcons Et Les Filles 1962 12 22.04.2010
 Compilations, Remixes
2016 The Real... Francoise Hardy 2016 37 28.04.2016
2016 The Real Francoise Hardy (CD 1) 2016 11 12.03.2018
2016 The Real Francoise Hardy (CD 2) 2016 11 12.03.2018
2016 The Real Francoise Hardy (CD 3) 2016 15 12.03.2018
2003 Messages Personnels (CD 1) 2003 29 22.04.2010
2003 Messages Personnels (CD 2) 2003 25 22.04.2010
2003 Messages Personnels (CD 3) 2003 20 22.04.2010
2001 The vogue years (CD 2) 2001 25 23.05.2010
1996 Decalages 1996 12 22.04.2010
1970 Germinal 1970 12 24.04.2010
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG