Media Club - Artension (Vitalij Kuprij, John West) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Artension

Artension
  Band/Artist:  Artension
Country:  USA
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.VitalijKuprij.com/artension
 www.DarkSide.ru/band/125
Инфо:
- Vitalij Kuprij (Виталий Куприй)
- John West

Интернациональная прогрессив/хард-рок-команда ARTENSION была создана под покровительством основателя и президента компании Shrapnel Records Майка Варни (Mike Varney), хорошо известного ценителя инструментальной музыки, для развития и популизации которой, собственно, и была основана его фирма...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2004 Future World 2004 11 17.09.2004
18.11.2011
2002 New Discovery 2002 11 28.03.2007
1999 The Forces Of Nature 1999 10 14.05.2002
29.03.2007
1997 Phoenix Rising 1997 10 23.05.2006
17.06.2009
1996 Into The Eye Of The Storm 1996 10 17.06.2009
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG