Media Club - Across Tundras (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Across Tundras

Across Tundras
  Band/Artist:  Across Tundras
Country:  USA
Genre:  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/AcrossTundras
 www.facebook.com/pages/Across-Tundras/67862323857
 www.AcrossTundras.bandcamp.com
 www.lastfm.fr/music/Across+Tundras
 v1.metal-archives.com/band.php?id=42704
 www.metal-archives.com/bands/Across_Tundras/42704
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Across_Tundras-l-en.html
Инфо:
Tanner Olson (гитары, вокал, клавишные), "Big Jim" Shively (бас, гитары, клавишные, вокал) и Nathan Rose (ударные, перкуссия, вокал) продолжают удивлять и радовать своих поклонников. С момента образования в 2004 году денверское, штат Колорадо трио ACROSS TUNDRAS выпустило пять официальных полноформатных альбомов, два миньона, один сборник и два полноформата аут-тейков и раритетов...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Electric Relics 2013 8 25.04.2013
2011 Sage 2011 7 31.05.2011
2011 Tumbleweeds 2011 13 09.06.2011
18.08.2011
2010 Old World Wanderer 2010 7 08.04.2011
07.09.2011
2009 Herds Of The Fathomless Valleys 2009 10 20.10.2009
2008 Lonesome Wails From The Weeping Willow 2008 10 23.01.2009
2008 Western Sky Ride 2008 9 10.10.2018
2006 Dark Songs Of The Prairie 2006 8 17.03.2009
 Singles, Mini-CD's, EP's
2011 Metatotem 2011 5 10.10.2018
2006 Full Moon Blizzard 2006 8 10.10.2018
2004 Divides 2004 4 10.10.2018
 Compilations, Remixes
2010 Moonshinin' (A Collection Of Demos, Solo Stuff, Ect.) 2010 14 10.10.2018
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2017 9 32029.04.2017
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG