Media Club - Лоза, Юрий (Юрий Лоза и "Примус") (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Лоза, Юрий

Лоза, Юрий
  Band/Artist:  Лоза, Юрий
Country:  Russia
Genre:  Pop
Style:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2004 Запрещенные песни 2004 14 29.04.2004
2002 Для души и ума 2002 18 30.12.2003
2001 Любовь, любовь...  Тоска 2001 19 30.12.2003
1996 Примус No. 1 1996 12 12.05.2010
1989 Сельский клуб 1989 8 12.05.2010
1989 Боднарь А. и Старый примус 1989 12 12.05.2010
1988 Привет Лозе 1988 11 12.05.2010
1987 Что сказано, то сказано 1987 11 26.01.2012
1985 Девочка в баре 1985 8 12.05.2010
1985 Стоп, монету! 1985 12 12.05.2010
1984 Резиновый Рок 1984 16 12.05.2010
1983 Примус 1983 9 12.05.2010
1983 Путешествие в рок-н-ролл 1983 12 12.05.2010
 Live Albums
2001 Концерт для друзей - Путешествие в рок-н-ролл 2001 21 30.12.2003
 Compilations, Remixes
2002 Grand Collection 2002 20 30.12.2003
08.08.2006
2002 Плот. Лучшие песни 2002 20 30.12.2003
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG