Media Club - Die Arzte (Die Aerzte) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Die Arzte

Die Arzte
  Band/Artist:  Die Arzte
Country:  Germany
Genre:  Alternative
Style:
URL's:  www.dieaerzte.de
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2012 Auch 2012 16 25.05.2012
2007 Jazz Ist Anders (with Bonus EP) 2007 19 26.12.2007
2007 Jazz Ist Anders (Bonus CD) 2007 3 25.05.2012
2007 Jazz Ist Anders 2007 16 25.05.2012
2005 Devil 2005 18 25.05.2012
2004 Geraeusch (CD 1) 2004 13 19.07.2005
2004 Geraeusch (CD 2) 2004 13 19.07.2005
2002 Runter Mit Den Spendierhosen, Unsichbarer! 2002 19 26.12.2007
25.05.2012
2001 Unter Anderem Namen 2001 29 26.12.2007
2000 1,2,3,4 Bullenstaat 2000 10 26.12.2007
2000 5,6,7,8 Bullenstaat 2000 34 26.12.2007
25.05.2012
1998 13 1998 17 25.05.2012
1996 Le Frisur 1996 17 26.12.2007
25.05.2012
1995 Planet Punk 1995 17 25.05.2012
1993 Die Bestie In Menschengestalt 1993 19 26.12.2007
25.05.2012
1988 Das Ist Nicht Die Ganze Wahrheit... 1988 14 25.05.2012
1986 Die Arzte 1986 11 25.05.2012
1985 Im Schatten Der Arzte 1985 13 26.12.2007
25.05.2012
1984 Debil 1984 13 25.05.2012
 Bootlegs
2002 Unplugged 2 2002 12 26.12.2007
1988 Live In Westerland 09.07.1988 1988 37 08.01.2008
 Singles, Mini-CD's, EP's
2012 Zeidverschwaendung EP 2012 4 25.05.2012
2008 Lasse Redn (Single) 2008 4 25.05.2012
2008 Lied Vom Scheitern (Single) 2008 4 25.05.2012
2007 Junge (Single) 2007 3 25.05.2012
2004 Deine Schuld (Single) 2004 4 25.05.2012
2004 Nichts In Der Welt (Single) 2004 4 25.05.2012
2003 Dinge Von Denen (Single) 2003 3 25.05.2012
2003 Unrockbar (Single) 2003 4 25.05.2012
2002 Komm Zuruck/Die Banane (Unplugged) (Single) 2002 5 25.05.2012
2001 Rock'n'roll-Ubermensch (Single) 2001 8 25.05.2012
1999 Wir Wollen Nur Deine Seele (CD 2) 1999 23 26.12.2007
1998 1/2 Lovesong (Single) 1998 4 25.05.2012
1998 Ein Schwein Namens Manner (Single) 1998 5 25.05.2012
1998 Goldenes Handwerk (Single) 1998 4 25.05.2012
1994 Friedenspanzer (Single) 1994 5 25.05.2012
1993 Mach Die Augen Zu (Single) 1993 5 25.05.2012
1993 Schrei Nach Liebe (Single) 1993 4 25.05.2012
1989 Bitte Bitte 1989 2 24.06.2006
1988 Nach Uns Die Sintflut (CD 3) 1988 1 26.12.2007
 Live Albums
2002 Unplugged - Rock'n'roll Realschule 2002 19 25.05.2012
1999 Wir Wollen Nur Deine Seele (CD 1) 1999 24 26.12.2007
1999 Wir Wollen Nur Deine Seele (CD 3) 1999 1 26.12.2007
1999 Satanische Pferde 1999 21 25.05.2012
1988 Nach Uns Die Sintflut (CD 1) 1988 22 26.12.2007
25.05.2012
1988 Nach Uns Die Sintflut (CD 2) 1988 15 26.12.2007
25.05.2012
 Compilations, Remixes
2006 Best Of 2006 62 26.12.2007
1994 Das Beste Von Kurz Nach Fruher Bis Jetze (CD 1) 1994 19 25.05.2012
1994 Das Beste Von Kurz Nach Fruher Bis Jetze (CD 2) 1994 15 25.05.2012
1993 Ab 18 1993 7 25.05.2012
1989 Live Nach Uns Die Sinflut 1989 15 26.12.2007
1989 Die Arzte Fruher! - Der Ausverkauf Geht Weiter! 1989 16 25.05.2012
1987 Ist Das Alles 1987 13 26.12.2007
25.05.2012
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG