Media Club - Vartan, Sylvie (Sylvie Vartan) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Vartan, Sylvie

Vartan, Sylvie
  Band/Artist:  Vartan, Sylvie
Country:  France
Genre:  Jazz;  World;  Rock
Style:
URL's:  www.Sylvie-Vartan.com
 www.SylvieVartanShow.com
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Avec Toi... 2018 15 05.12.2018
2015 Une Vie En Musique 2015 16 10.01.2018
2010 Soleil Bleu 2010 12 10.01.2018
2009 Toutes Peines Confondues 2009 12 10.01.2018
2007 Nouvelle Vague 2007 15 14.10.2009
1998 Sensible 1998 11 14.10.2009
1996 Toutes Les Femmes Ont Un Secret 1996 12 10.01.2018
1989 Confidanses 1989 9 10.01.2018
1979 I Don't Want The Night To End 1979 10 07.11.2013
1967 Comme Un Garcon 1967 18 10.01.2018
1966 Il y a Deux Filles en Moi 1966 12 14.10.2009
1965 Gift Wrapped From Paris 1965 12 10.01.2018
1964 Sylvie A Nashville 1964 12 10.01.2018
1963 Twiste Et Chante 1963 12 07.11.2013
1962 Sylvie 1962 14 07.11.2013
 Live Albums
2013 Sylvie In Nashville 2013 13 10.01.2018
 Compilations, Remixes
2016 En Anglais... Et En Americain 2016 25 10.01.2018
2010 Les Annees RCA Vol. 1 (CD 1 - Sylvie) 2010 32 10.01.2018
2010 Les Annees RCA Vol. 1 (CD 2 - Twiste Et Chante) 2010 18 10.01.2018
2010 Les Annees RCA Vol. 1 (CD 3 - Sylvie A Nashville) 2010 28 10.01.2018
2010 Les Annees RCA Vol. 1 (CD 4 - Gift Wrapped From Paris) 2010 15 10.01.2018
2010 Les Annees RCA Vol. 1 (CD 5 - Il Y A Deux Filles En Moi) 2010 26 10.01.2018
2009 Irresistiblement 2009 22 10.01.2018
2007 Flashbach (CD 1) 2007 20 14.10.2009
2007 Flashbach (CD 2) 2007 20 14.10.2009
2007 Flashbach (CD 3) 2007 20 14.10.2009
2005 The Very Best Of 2005 23 10.01.2018
2004 Les Annees RCA 1961-1983 (CD 1) 2004 27 07.11.2013
2004 Les Annees RCA 1961-1983 (CD 2) 2004 22 07.11.2013
1985 Best Artist Collection 1985 16 10.01.2018
1970 Aime-Moi 1970 20 10.01.2018
1968 La Maritza 1968 22 10.01.2018
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG