Media Club - We Have Band (Thomas Wegg-Prosser, Deb Wegg-Prosser, Darren Bancroft) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  We Have Band

We Have Band
  Band/Artist:  We Have Band
Country:  Great Britain
Genre:  New Age;  Pop
Style:
URL's:  myspace.com/WeHaveBand
 www.WeHaveBand.com
Инфо:
Европейские СМИ так высказываются об этой группе: They Have band – we have hope – пишут они, намекая на грядущее обновление танцевальной сцены. We Have Band – новые герои «главного оплота нью рейва», модного танцевального лейбла Kitsune, давшего путевку в жизнь Klaxons, Simian Mobile Disco, Cazals...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 Movements 2014 11 13.09.2017
2012 Ternion 2012 11 09.02.2012
2012 Ternion (Bonus CD) 2012 4 09.02.2012
2010 WHB 2010 12 12.03.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2015 The Woods (EP) 2015 4 14.05.2015
2014 Someone (Single) 2014 1 13.09.2017
2012 Tired Of Running (Single) 2012 4 13.09.2017
2012 Where Are Your People (Single) 2012 6 13.09.2017
2011 Where Are Your People? (Single) 2011 3 29.01.2012
2011 Visionary (Single) 2011 3 13.09.2017
2009 You Came Out (Single) 2009 4 13.09.2017
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30      
go top

Media ClubCreated by TDG