Media Club - Veil Veil Vanish (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Veil Veil Vanish

Veil Veil Vanish
  Band/Artist:  Veil Veil Vanish
Country:  USA
Genre:  Alternative;  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/VeilVeilVanish
 www.facebook.com/pg/vaniishband/about/?ref=page_internal
Инфо:
Veil Veil Vanish родом из Сан-Франциско, США. Группа образована в январе 2006 г., состоит из 4-ех человек. В состав входят представители из нескольких коллективов (Andalusia, Astral, Jada Morning). Стиль музыки определить довольно непросто - здесь сплелись и темная пост-панк энергетика, и шугейзинговая атмосфера, и современная инди-эстетика...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 Memory Work 2014 11 15.11.2017
2010 Change in the Neon Light (Limited Edition) 2010 9 31.03.2010
14.09.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2010 Anthem For A Doomed Youth 2010 5 30.07.2010
2007 Into a New Mausoleum (EP) 2007 6 15.11.2017
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG