Media Club - Bennato, Edoardo (Edoardo Bennato) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Bennato, Edoardo

Bennato, Edoardo
  Band/Artist:  Bennato, Edoardo
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.bennato.net
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Le Vie Del Rock Sono Infinite 2010 13 30.04.2010
2006 Salviamo Il Salvabile (CD 1) 2006 14 13.04.2010
2006 Salviamo Il Salvabile (CD 2) 2006 12 13.04.2010
2006 Salviamo Il Salvabile (CD 3) 2006 15 13.04.2010
2005 La Fantastica Storia Del Pifferaio Magico 2005 19 16.02.2017
2003 L'uomo Occidentale 2003 15 16.02.2017
2001 Afferrare Una Stella (CD 1) 2001 16 13.04.2010
2001 Afferrare Una Stella (CD 2) 2001 18 13.04.2010
1998 Sbandato 1998 12 16.02.2017
1996 Quartetto D'archi 1996 16 16.02.2017
1994 Se Son Rose Fioriranno 1994 10 16.02.2017
1992 Ll Paese Dei Balocchi 1992 10 30.04.2010
1992 E' Asciuto Pazzo 'o Padrone 1992 12 16.02.2017
1990 Edo Rinnegato 1990 13 16.02.2017
1989 Abbi Dubbi 1989 11 30.04.2010
1988 Il Gioco Continua 1988 6 16.02.2017
1987 Ok Italia 1987 8 13.04.2010
1985 Kaiwanna 1985 10 30.04.2010
1983 E' Arrivato Un Bastimento 1983 12 16.02.2017
1980 Sono Solo Canzonette 1980 8 16.02.2017
1980 Uffa! Uffa! 1980 8 16.02.2017
1977 Burattino Senza Fili 1977 9 30.04.2010
1976 La Torre Di Babele 1976 10 16.02.2017
1975 Io Che Non Sono L'imperatore 1975 9 16.02.2017
1974 I Buoni E I Cattivi 1974 11 16.02.2017
1973 Non Farti Cadere Le Braccia 1973 10 30.04.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2014 Un'estate Italiana (Giorgio Moroder Remix) (Split) 2014 8 03.11.2017
 Live Albums
2007 Canzoni Tour 2007 2007 18 30.04.2010
 Compilations, Remixes
2006 Salviamo Il Salvabile (CD 1) 2006 14 16.02.2017
2006 Salviamo Il Salvabile (CD 2) 2006 12 16.02.2017
2006 Salviamo Il Salvabile (CD 3) 2006 15 16.02.2017
1992 Capitan Uncino 1992 14 16.02.2017
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG