Media Club - Van der Graaf Generator (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Van der Graaf Generator

Van der Graaf Generator
  Band/Artist:  Van der Graaf Generator
Country:  Great Britain
Genre:  Rock;  Alternative
Style:
URL's:  www.vandergraafgenerator.co.uk
 www.gaudela.net/vdgg
Инфо:
В первой половине 70-х эта группа занимала место в пятерке сильнейших коллективов арт-рока - наряду с "Genesis", "Pink Floyd", "Jethro Tull" и "Yes". В 1967 году команда была собрана из студентов Манчестерского университета - певца Питера Хэммилла, клавишника Ника Пирна и ударника Криса Джаджа-Смита...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Do Not Disturb 2016 9 03.10.2016
2012 Alt 2012 14 01.07.2012
2011 A Grounding In Numbers 2011 13 16.03.2011
13.05.2011
2011 A Grounding In Numbers (LP) 2011 15 16.04.2015
2008 Trisector 2008 9 26.03.2008
2005 Present (CD 1) 2005 6 02.07.2009
2005 Present (CD 2) 2005 10 02.07.2009
1977 The Quiet Zone - The Pleasure 1977 9 28.06.2002
05.12.2007
1977 The Quiet Zone - The Pleasure Dome (Remastered 2005) 1977 12 16.04.2015
1976 Still Life 1976 5 28.06.2002
13.05.2009
1976 World Record 1976 5 28.06.2002
25.10.2007
1976 Still Life (Remastered 2005) 1976 6 16.04.2015
1976 Still Life (LP) 1976 5 16.04.2015
1976 World Record (Remastered 2005) 1976 7 16.04.2015
1976 World Record (LP) 1976 5 16.04.2015
1975 Godbluff 1975 4 28.06.2002
25.10.2007
1975 Godbluff (Remastered 2005) 1975 6 16.04.2015
1975 Godbluff (LP) 1975 4 16.04.2015
1971 Pawn Hearts 1971 3 28.06.2002
25.10.2007
1971 Pawn Hearts (Remastered 2005) 1971 8 16.04.2015
1971 Pawn Hearts (LP) 1971 12 16.04.2015
1970 H To He, Who Am The Only One (Remastered 2005) 1970 7 16.04.2015
1970 H to He, Who am the Only One (LP) 1970 5 16.04.2015
1970 The Least We Can Do Is Wave To Each Other (Remastered 2005) 1970 8 16.04.2015
1970 The Least We Can Do Is Wave To Each Other (LP) 1970 6 16.04.2015
1969 Least We Can Do Is Wave to Each Other 1969 6 28.06.2002
25.10.2007
1969 The  Aerosol Grey Machine (Remastered 1997) 1969 11 16.04.2015
1969 The Aerosol Grey Machine (LP) 1969 10 16.04.2015
 Live Albums
2015 Merlin Atmos - Live Performans, 2013 (CD 1) 2015 6 16.04.2015
2015 Merlin Atmos - Live Performans, 2013 (CD 2) 2015 7 16.04.2015
2012 Live in Concert at Metropolis Studios, London (CD 1) 2012 7 13.09.2012
2012 Live in Concert at Metropolis Studios, London (CD 2) 2012 3 13.09.2012
2009 Live at The Paradiso 14:04:07 (CD 1) 2009 6 01.07.2012
2009 Live at The Paradiso 14:04:07 (CD 2) 2009 5 01.07.2012
2007 Real Time (CD 1) 2007 8 27.10.2007
24.06.2009
2007 Real Time (CD 2) 2007 6 27.10.2007
24.06.2009
2007 Real Time - Live at the Royal Festival Hall (Mini LP 1) 2007 8 16.04.2015
2007 Real Time - Live at the Royal Festival Hall (Mini LP 2) 2007 6 16.04.2015
2007 Real Time - Live at the Royal Festival Hall (Mini LP 3) 2007 4 16.04.2015
1995 Maida Vale: The Radio One Sessions 1995 8 07.04.2003
1978 Vital (Live) 1978 8 28.06.2002
16.11.2007
1978 Vital, Remastered 2005 (CD 1) 1978 5 16.04.2015
1978 Vital, Remastered 2005 (CD 2) 1978 5 16.04.2015
 Compilations, Remixes
2013 H To He Who Am The Only One, 1970 (Mini LP) 2013 7 07.09.2014
2013 The Least We Can Do Is Wave To Each Other, 1970 (Mini LP) 2013 8 07.09.2014
2013 Pawn Hearts, 1971 (Mini LP) 2013 8 07.09.2014
2013 Godbluff, 1975 (Mini LP) 2013 6 07.09.2014
2013 Still Life, 1976 (Mini LP) 2013 6 07.09.2014
2013 World Record, 1976 (Mini LP) 2013 7 07.09.2014
2013 The Quiet Zone - The Pleasure Dome, 1977 (Mini LP) 2013 12 07.09.2014
2013 Vital, 1978 (Mini LP 1) 2013 5 07.09.2014
2013 Vital, 1978 (Mini LP 2) 2013 5 07.09.2014
2000 An Introduction - From The Least to the Quiet Zone 2000 9 28.06.2002
2000 The Box (CD 1) 2000 10 16.04.2015
2000 The Box (CD 2) 2000 6 16.04.2015
2000 The Box (CD 3) 2000 8 16.04.2015
2000 The Box (CD 4) 2000 10 16.04.2015
1993 I Prophesy Disaster 1993 10 16.04.2015
1989 Second Generation (Scenes from 1975-77) 1989 9 16.04.2015
1988 Now And Then 1988 8 16.04.2015
1982 Time Vaults 1982 10 16.04.2015
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG