Media Club - Imperial State Electric (Imperial Stäte Electric) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Imperial State Electric

Imperial State Electric
  Band/Artist:  Imperial State Electric
Country:  Sweden
Genre:  Rock;  Pop
Style:
URL's:  www.imperialstateelectric.se/
 www.facebook.com/imperialstateelectric
Инфо:
Создатель THE HELLACOPTERS и бывший ударник ENTOMBED Nicke Andersson возвращается с новым проектом IMPERIAL STATE ELECTRIC "исполняющий пауэр-поп, базирующийся на мощи рок-н-ролла" - гласит пресс релиз. Эта группа "недостающее звено между THE BEATLES и ALICE COOPER, если хотите, мост, соединяющий THE BYRDS с SEX PISTOLS...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 All Through The Night 2016 10 13.10.2016
2015 Honk Machine 2015 11 24.08.2015
2013 Reptile Brain Music 2013 12 13.10.2016
2012 Pop War 2012 10 29.03.2012
2011 In Concert 2011 6 13.10.2016
2010 Imperial State Electric 2010 12 04.07.2010
13.04.2012
 Live Albums
2018 Anywhere Loud 2018 23 30.03.2018
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG