Media Club - Ohrenfeindt (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Ohrenfeindt

Ohrenfeindt
  Band/Artist:  Ohrenfeindt
Country:  Germany
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.ohrenfeindt.de/
 myspace.com/ohrenfeindthamburg
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2017 Zwei Fauste Fur Rock'n'roll 2017 12 28.07.2017
2015 Motor An! 2015 10 28.07.2017
2013 Auf Die Fresse Ist Umsonst 2013 13 18.09.2013
2013 Auf Die Fresse Ist Umsonst (Deluxe Edition) 2013 14 27.07.2017
2011 Schwarz Auf Weiss 2011 14 17.05.2011
2007 Mit Vollgas & Blaulicht 2007 12 25.09.2010
2006 Schmutz!ge Liebe (Reissue) 2006 14 27.07.2017
2005 Rock 'n' Roll Sexgott 2005 12 25.09.2010
2003 Schmutzige Liebe 2003 11 25.09.2010
 Singles, Mini-CD's, EP's
2011 Sie Hat Ihr Herz An St. Pauli Verloren 2011 4 27.07.2017
2007 Fernweh 2007 4 25.09.2010
2006 Es wird Tag auf St. Pauli 2006 4 25.09.2010
 Live Albums
2009 Auf Die Ohren!!! (CD 1) 2009 12 25.09.2010
2009 Auf Die Ohren!!! (CD 2) 2009 10 25.09.2010
2009 Auf Die Ohren (Live In Bremen) 2009 12 27.07.2017
2009 Auf Die Ohren (Live In Heilbronn) 2009 12 27.07.2017
2009 Auf Die Ohren (Live In Munchen) 2009 14 27.07.2017
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG