Media Club - Candlemass (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Candlemass

Candlemass
  Band/Artist:  Candlemass
Country:  Sweden
Genre:  Rock;  Alternative
Style:
URL's:  www.Candlemass.se
 myspace.com/Candlemass
 myspace.com/MessiahMarcolin
 www.facebook.com/Candlemass
 www.Candlemass.bandcamp.com
 en.wikipedia.org/wiki/Candlemass
 www.discogs.com/artist/311088-Candlemass
 www.metal-archives.com/bands/Candlemass/34
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Candlemass-l-en.html
Инфо:
- «Memento Mori» (Swe)
- «Abstrakt Algebra»

В 1982 году в Швеции появилась группа "Nemesis", основанная басистом Лейфом Эдлингом на пост-трэшевой волне. За два года своего существования коллектив сподобился на выпуск одного EP "The Day Of Retribution", оказавшегося единственным релизом группы...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2012 Psalms for the Dead 2012 9 31.05.2012
29.06.2012
2009 Death Magic Doom (Limited Edition) 2009 9 25.03.2009
01.06.2012
2007 King Of The Grey Islands 2007 12 03.05.2007
01.06.2012
2005 Candlemass 2005 10 22.04.2005
01.06.2012
1999 From The 13th Sun 1999 9 05.12.2006
01.06.2012
1999 From The 13th Sun (Remasters 2008) 1999 12 01.06.2012
1998 Dactylis Glomerata 1998 9 25.01.2006
01.06.2012
1998 Dactylis Glomerata + Abstrakt Algebra II (Remasters 2006, CD 1: Dactylis Glomerata) (Split) 1998 11 01.06.2012
1998 Dactylis Glomerata + Abstrakt Algebra II (Remasters 2006, CD 2: Abstrakt Algebra II) (Split) 1998 9 01.06.2012
1992 Chapter VI 1992 8 12.06.2003
01.06.2012
1992 Chapter VI (Remasters 2006) 1992 12 30.01.2007
01.06.2012
1989 Tales of Creation 1989 11 09.04.2003
01.06.2012
1989 Tales Of Creation (Remaster 2005: CD 2) 1989 6 17.07.2007
01.06.2012
1989 Tales Of Creation (Remaster 2005: CD 1) 1989 11 01.06.2012
1988 Ancient Dreams 1988 9 08.10.2002
01.06.2012
1988 Ancient Dreams (Remasters 2005: CD 2) 1988 5 25.01.2010
01.06.2012
1988 Ancient Dreams (Remasters 2005: CD 1) 1988 9 01.06.2012
1987 Nightfall (France Edition) 1987 10 10.03.2004
01.06.2012
1987 Nightfall (USA Edition) 1987 10 01.06.2012
1987 Nightfall (Remasters 2005: CD 1) 1987 10 01.06.2012
1987 Nightfall (Remasters 2005: CD 2) 1987 7 01.06.2012
1986 Epicus Doomicus Metallicus 1986 6 08.10.2002
01.06.2012
1986 Epicus Doomicus Metallicus (Remasters 2002, CD 2: 1986 7 17.07.2007
01.06.2012
1986 Epicus Doomicus Metallicus (25th Anniversary Edition: CD 1) 1986 6 28.05.2011
01.06.2012
1986 Epicus Doomicus Metallicus (25th Anniversary Edition: CD 2) 1986 1 28.05.2011
01.06.2012
1986 Epicus Doomicus Metallicus (Remasters 2002, CD 1: album) 1986 6 01.06.2012
 Bootlegs
2005 Live In Moscow 2005 13 30.09.2005
1999 Jjunger Jigge Fusrt 1999 9 05.12.2006
 Singles, Mini-CD's, EP's
2016 Death Thy Lover (EP) 2016 4 10.06.2016
2012 Dance In The Temple Of The Mad Queen Bee (Single) 2012 2 29.04.2012
2010 Don't Fear The Reaper (Limited Edition Vinyl EP) 2010 2 29.04.2012
2008 Lucifer Rising (EP) 2008 12 08.10.2008
01.06.2012
1993 Sjunger Sigge Furst (EP) 1993 4 31.05.2012
 Live Albums
2013 Epicus Doomicus Metallicus (Live at Roadburn 2011 - Holland, April 2011: CD 1) 2013 4 23.07.2013
2013 Epicus Doomicus Metallicus (Live at Roadburn 2011 - Holland, April 2011: CD 2) 2013 2 23.07.2013
2010 Ashes To Ashes (Limited CD+DVD Digipak - CD: Sweden Rock Festival - June 4, 2009) 2010 10 13.05.2010
01.06.2012
2003 Doomed For Live - Reunion 2002 (Live at 2003 10 05.12.2006
01.06.2012
2002 Doomed For Live - Reunion 2002 (Live at 2002 7 01.06.2012
1990 Live (Fryshuset, Stockholm - June 9, 1990; USA Edition) 1990 12 05.12.2006
01.06.2012
1990 Live (Fryshuset, Stockholm - June 9, 1990; France Edition) 1990 13 01.06.2012
1990 Live (Remasters 2008, CD 1: Live in Stockholm - June 9, 1990) 1990 13 01.06.2012
1990 Live (Remasters 2008, CD 2: Live at the Dynamo Open Air '88) 1990 8 01.06.2012
 Compilations, Remixes
2016 Behind the Wall of Doom (CD 1: Leif Edling's Top 10) 2016 10 20.06.2016
2016 Behind the Wall of Doom (CD 2: Messiah Marcolin's Doom Top 10) 2016 10 20.06.2016
2016 Behind the Wall of Doom (CD 3: Demo and Rehersal Tracks) 2016 12 20.06.2016
2010 Doomology (CD 1: 2010 8 31.05.2012
2010 Doomology (CD 2: Buckley Tivoli - November 17, 1988) 2010 12 31.05.2012
2010 Doomology (CD 3: Demos White Album 2003-2004) 2010 11 31.05.2012
2010 Doomology (CD 4: Demos Kings of the Grey Islands 2006, vocals Mats Leven) 2010 8 31.05.2012
2010 Doomology (CD 5: Misc Demos 1992-2008) 2010 10 31.05.2012
2005 The Curse Of Candlemass (DVD) 2005 54 05.12.2005
2004 Essential Doom 2004 14 23.12.2004
01.06.2012
2003 Demons Gate (Limited Edition) 2003 19 03.07.2003
16.01.2007
1994 The Best Of Candlemass - As It Is, As It Was (CD 1) 1994 11 31.05.2012
1994 The Best Of Candlemass - As It Is, As It Was (CD 2) 1994 11 31.05.2012
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2016 6 32007.12.2016
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30      
go top

Media ClubCreated by TDG