Media Club - Burzum (Varg "Count Grisnackh" Vikernes / Kristian Larssøn Vikernes) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Burzum

Burzum
  Band/Artist:  Burzum
Country:  Norway
Genre:  Alternative;  Rock;  Electronica
Style:
URL's:  myspace.com/BurzumOfficialPage
 www.burzum.org
 www.burzum.com
 v1.metal-archives.com/band.php?id=88
 www.metal-archives.com/bands/Burzum/88
 www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Burzum-l-en.html
Инфо:
Уроженец норвежского города Берген Варг Викернес (Varg Vikernes) - пожалуй, самая культовая фигура в блэк-металле нового поколения. Помимо прочих заслуг, Граф Гришнак (Count Grisnackh - псевдоним Викернеса) снискал себе славу и уважение среди помешанной на блэке молодежи тем фактом, что "невинно" пострадал за "правое дело", за что угодил за решетку, что, впрочем, ничуть не мешает ему выпускать альбомы BURZUM...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 2   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Tribute To Burzum 2016 6 18.02.2017
2014 The Ways of Yore 2014 13 02.06.2014
2013 Sol austan, Mani vestan 2013 11 19.05.2013
27.05.2013
2013 Diary Of The Dungeon - A Burzum Tribute 2013 9 18.02.2017
2012 Umskiptar 2012 11 31.03.2012
23.05.2012
2011 Fallen 2011 7 31.01.2011
09.03.2011
2011 Was Einst War 2011 9 18.02.2017
2010 Belus 2010 8 21.02.2010
01.03.2010
2000 Ragnarok (A new beginning) 2000 8 14.03.2003
09.07.2008
1999 Hlidskalf 1999 8 25.10.2002
09.07.2008
1997 Daudi Baldrs 1997 6 30.10.2002
09.07.2008
1996 Filosofem 1996 6 29.08.2002
09.07.2008
1995 Burzum / Aske 1995 11 10.07.2008
1994 Det Som En Gang Var 1994 8 25.10.2002
09.07.2008
1994 Hvis Lyset Tar Oss 1994 4 30.10.2002
09.07.2008
1993 Burzum & Gorgoroth (split) 1993 7 14.03.2003
1993 Burzum - Gorgoroth (Split) 1993 12 18.02.2017
1992 Burzum 1992 9 30.10.2002
09.07.2008
1991 Demo 1992 1991 12 20.10.2005
 Bootlegs
2006 Stemmen Fra Tarnet (Alternative Bootleg) 2006 8 18.02.2017
2005 Draugen 2005 13 03.10.2005
2005 Anthology - Lord Of Darkness 2005 12 18.02.2017
2004 Beneath The Ruins Of Christianity 2004 2 18.02.2017
2004 Erste Waffen 2004 9 18.02.2017
2004 Winterliche Reinheit 2004 11 18.02.2017
2000 Unreleased Demo 2000 6 20.10.2005
1993 Svarte Dauen 1993 3 14.03.2003
 Singles, Mini-CD's, EP's
2015 Mythic Dawn 2015 1 31.07.2018
2012 The Descent Of The Sun - Tribute To Burzum [EP] 2012 2 18.02.2017
2009 When The Night Falls - Tribute to Burzum [EP] 2009 8 18.02.2017
2008 Daudi Baldrs (A Tribute To Burzum) [EP] 2008 6 18.02.2017
2005 Feeble Screams, Pt. I (Single) 2005 2 18.02.2017
2005 Stemmen Fra Taarnet (EP) 2005 6 18.02.2017
2002 Once Emperor 2002 2 20.10.2005
1996 En Skygge Av Vondskapens Makt (Single) 1996 2 18.02.2017
1994 Burzum (Unreleased Demos) 1994 3 18.02.2017
1994 Svarte Dauen (EP) 1994 3 18.02.2017
1993 Aske (EP) 1993 3 30.10.2002
21.10.2005
1992 Et Hvitt Lys Over Skogen 1992 2 20.10.2005
1992 Promo '92 (Single) 1992 2 18.02.2017
1991 Demo 1991 3 14.03.2003
 Compilations, Remixes
2012 Forsvunnet Filosofem - A Tribute to Burzum (CD 1) 2012 10 18.02.2017
2012 Forsvunnet Filosofem - A Tribute to Burzum (CD 2) 2012 9 18.02.2017
2012 Forsvunnet Filosofem - A Tribute to Burzum (CD 3) 2012 8 18.02.2017
2011 From The Depths Of Darkness 2011 11 25.11.2011
2010 Born To Be White 2010 14 18.02.2017
2008 Anthology, 2008 2008 9 18.02.2017
2008 A Hungarian Tribute To Burzum - Life Has New Meaning 2008 12 18.02.2017
2006 A Tribute To Burzum - Triumph Und Wille (CD 1) 2006 7 18.02.2017
2006 A Tribute To Burzum - Triumph Und Wille (CD 2) 2006 5 18.02.2017
2005 Burzum Tribute Attakk 2005 8 18.02.2017
2005 The Tribute 2005 11 18.02.2017
2003 Wotan Mit Uns! 2003 12 18.02.2017
2002 Anthology 2002 10 25.11.2003
2002 Visions - A Tribute To Burzum (CD 1) 2002 12 18.02.2017
2002 Visions - A Tribute To Burzum (CD 2) 2002 11 18.02.2017
1995 Burzum & Aske 1995 12 18.02.2017
 Tributes
L 168.81 / D 0.92 2002 12 12820.10.2005
21.10.2005
L 168.75 / D 2.10 2002 10 12820.10.2005
L 170.91 / D 2.09 2005 11 vbr20.10.2005
L 35.78 / D 0.70 2007 10 32020.08.2007
L 0.00 / D 0.00 2015 7 32018.02.2017
L 0.00 / D 0.00 2006 3 32018.02.2017
L 0.00 / D 0.40 2012 2 var29.01.2012
L 0.00 / D 0.00 2013 1 var18.02.2017
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG