Media Club - Hollies (The Hollies) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Hollies

Hollies
  Band/Artist:  Hollies
Country:  England
Genre:  Pop;  Rock
Style:
URL's:  www.Hollies.co.uk
 www.discogs.com/artist/Hollies%2C+The
 en.wikipedia.org/wiki/The_Hollies
 en.wikipedia.org/wiki/The_Hollies_discography
Инфо:
Одна из наиболее успешных как в художественном, так и в коммерческом отношении британских групп 60-х годов. Группа появилась на свет в 1962 году в Манчестере. Ее основатели, Аллан Кларк (p. 5 апреля 1942, Сэлфорд) и Грэм Нэш (p. 2 февраля 1942, Блэкпул), познакомились еще будучи в одном клаcсе. В средней школе они начали петь вместе, назвав свой дуэт "The Tow Teens"...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2006 Staying Power 2006 12 16.04.2010
1995 Basic Original Hits 1995 18 13.04.2010
1978 A Crazy Steal 1978 10 20.07.2002
12.05.2010
1976 Russian Roulette 1976 14 16.04.2010
1975 Write On 1975 10 20.07.2002
1975 Another Night 1975 17 13.04.2010
1974 The Hollies 1974 16 20.07.2002
12.05.2010
1973 Romany 1973 12 16.04.2010
1971 Distant Light 1971 11 20.07.2002
12.05.2010
1970 Confessions Of The Mind 1970 11 13.04.2010
1970 Moving Finger (1997 Remaster, Plus Bonus Tracks) 1970 15 16.04.2010
1969 The Hollies Sing Dylan 1969 12 10.04.2010
1969 Sing Hollies 1969 20 13.04.2010
1967 Butterfly (Soundtrack) 1967 12 10.04.2010
1967 Evolution (1999 Remaster: Mono + Stereo) 1967 24 10.04.2010
1966 Would You Believe? 1966 13 20.07.2002
1966 For Certain Because...  (Remaster 1999) 1966 12 16.04.2010
1966 For Certain Because... (2005 Remastered Plus Bonus Tracks) 1966 18 16.04.2010
1964 In The Hollies Style 1964 12 20.07.2002
 Compilations, Remixes
2012 Radio Fun (a BBC recording) 2012 32 16.09.2012
2011 Clarke, Hicks and Nash Years - The Complete Hollies: April 1963 - October 1968 (CD 1) 2011 28 05.07.2011
09.09.2011
2011 Clarke, Hicks and Nash Years - The Complete Hollies: April 1963 - October 1968 (CD 2) 2011 26 05.07.2011
09.09.2011
2011 Clarke, Hicks and Nash Years - The Complete Hollies: April 1963 - October 1968 (CD 3) 2011 28 05.07.2011
09.09.2011
2011 Clarke, Hicks and Nash Years - The Complete Hollies: April 1963 - October 1968 (CD 4) 2011 27 05.07.2011
09.09.2011
2011 Clarke, Hicks and Nash Years - The Complete Hollies: April 1963 - October 1968 (CD 5) 2011 24 05.07.2011
09.09.2011
2011 Clarke, Hicks and Nash Years - The Complete Hollies: April 1963 - October 1968 (CD 6) 2011 25 05.07.2011
09.09.2011
2003 Greatest Hits (CD 1) 2003 25 23.03.2010
12.05.2010
2003 Greatest Hits (CD 2) 2003 22 23.03.2010
12.05.2010
2003 The Long Road Home 1963 - 2003 (CD 1) 2003 33 16.04.2010
2003 The Long Road Home 1963 - 2003 (CD 2) 2003 27 16.04.2010
25.05.2010
2003 The Long Road Home 1963 - 2003 (CD 3) 2003 19 16.04.2010
25.05.2010
2003 The Long Road Home 1963 - 2003 (CD 4) 2003 18 16.04.2010
2003 The Long Road Home 1963 - 2003 (CD 5) 2003 19 16.04.2010
2003 The Long Road Home 1963 - 2003 (CD 6) 2003 20 16.04.2010
1993 30th Anniversary Collection 1963-1993 (CD 1) 1993 19 16.04.2010
1993 30th Anniversary Collection 1963-1993 (CD 2) 1993 18 16.04.2010
1993 30th Anniversary Collection 1963-1993 (CD 3) 1993 20 16.04.2010
1993 The Very Best Of The Hollies 1993 26 16.04.2010
1990 All Time Greatest Hits 1990 12 16.04.2010
1988 Rarities 1988 17 10.04.2010
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG