Media Club - Eagles (The Eagles) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Eagles

Eagles
  Band/Artist:  Eagles
Country:  USA
Genre:  Pop;  Rock;  Folk
Style:
URL's:  www.EaglesMusic.com
Инфо:
- Don Henley
- Joe Walsh

Будущие "орлы" успели набраться опыта в разных командах, исповедующих фолковые традиции. Наиболее известными были "Flying Burrito brothers" и "Poco", где играли соответственно гитарист Берни Лидон (р...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2007 Long Road Out Of Eden (CD 1) 2007 11 06.11.2007
20.08.2008
2007 Long Road Out Of Eden (CD 2) 2007 9 06.11.2007
20.08.2008
2007 Long Road Out Of Eden - Deluxe Edition (CD 1) 2007 11 18.10.2014
2007 Long Road Out Of Eden - Deluxe Edition (CD 2) 2007 11 18.10.2014
1994 Hell Freezes Over 1994 15 26.11.2002
1979 The Long Run 1979 10 18.12.2002
03.02.2010
1979 The Long Run, Remastered 2005 (LP) 1979 10 18.10.2014
1976 Hotel California 1976 9 26.11.2002
02.07.2007
1976 Hotel California (Digital Remastered 1998) 1976 9 18.10.2014
1976 Hotel California, Remastered 2005 (LP) 1976 9 18.10.2014
1976 Hotel California (40Th Anniversary Expanded Edition) 1976 19 02.12.2017
1975 One Of These Nights 1975 9 18.12.2002
03.02.2010
1975 One Of These Nights, Remastered 2005 (LP) 1975 9 18.10.2014
1974 On The Border 1974 10 18.12.2002
03.02.2010
1974 On The Border, Remastered 2005 (LP) 1974 10 18.10.2014
1973 Desperado 1973 11 18.12.2002
03.02.2010
1973 Desperado, Remastered 2005 (LP) 1973 11 18.10.2014
1972 The Eagles 1972 10 18.12.2002
03.02.2010
1972 Eagles, Remastered 2005 (LP) 1972 10 18.10.2014
 Bootlegs
2016 Edgy And Heavy (CD 1) 2016 12 07.04.2016
2016 Edgy And Heavy (CD 2) 2016 12 07.04.2016
2016 Edgy And Heavy (CD 3) 2016 14 07.04.2016
2011 Japan Tour 2011 (Tokyo Dome, Tokyo, Japan - March 5, 2011: CD 1) 2011 11 31.03.2011
2011 Japan Tour 2011 (Tokyo Dome, Tokyo, Japan - March 5, 2011: CD 2) 2011 9 31.03.2011
2011 Japan Tour 2011 (Tokyo Dome, Tokyo, Japan - March 5, 2011: CD 3) 2011 9 31.03.2011
 Singles, Mini-CD's, EP's
1978 Please Come Home For Christmas, Remastered 2005 (Single) 1978 2 18.10.2014
 Live Albums
2009 New Zealand Concert (CD 1) 2009 14 05.02.2009
2009 New Zealand Concert (CD 2) 2009 12 05.02.2009
1994 Hell Freezes Over (Remastered 2000) 1994 15 18.10.2014
1980 Eagles Live 1980 15 22.07.2002
03.02.2010
1980 Eagles Live, Remastered 2005 (LP 1) 1980 6 18.10.2014
1980 Eagles Live, Remastered 2005 (LP 2) 1980 9 18.10.2014
 Compilations, Remixes
2017 Transmission Impossible (CD 1) 2017 18 01.09.2017
2017 Transmission Impossible (CD 2) 2017 12 01.09.2017
2017 Transmission Impossible (CD 3) 2017 13 01.09.2017
2008 Hell Freezes Over, 1994 (Mini LP) 2008 15 18.10.2014
2005 Eagles, 1972 (Mini LP) 2005 10 12.10.2014
2005 Desperado, 1973 (Mini LP) 2005 11 12.10.2014
2005 On The Border, 1974 (Mini LP) 2005 10 12.10.2014
2005 One Of These Nights, 1975 (Mini LP) 2005 9 12.10.2014
2005 Their Greatest Hits, 1976 (Mini LP) 2005 10 12.10.2014
2005 Hotel California, 1976 (Mini LP) 2005 9 12.10.2014
2005 The Long Run, 1979 (Mini LP) 2005 10 12.10.2014
2005 Eagles Greatest Hits, Vol. 2, 1982 (Mini LP) 2005 10 12.10.2014
2005 Eagles Live, 1980 (Mini LP 1) 2005 6 12.10.2014
2005 Eagles Live, 1980 (Mini LP 2) 2005 9 12.10.2014
2003 Super Instrumental 2003 12 23.10.2003
2003 The Complete Greatest Hits (CD1) 2003 17 27.10.2003
2003 The Complete Greatest Hits (CD2) 2003 16 27.10.2003
2003 The Very Best Of Eagles (CD 1) 2003 17 06.09.2012
2003 The Very Best Of Eagles (CD 2) 2003 16 06.09.2012
2003 The Complete Greatest Hits, Remastered 2008 (CD 1) 2003 17 18.10.2014
2003 The Complete Greatest Hits, Remastered 2008 (CD 2) 2003 16 18.10.2014
2000 Selected Works 1972 - 1999 (CD 1) 2000 13 19.12.2013
2000 Selected Works 1972 - 1999 (CD 2) 2000 13 19.12.2013
2000 Selected Works 1972 - 1999 (CD 3) 2000 15 19.12.2013
2000 Selected Works 1972 - 1999 (CD 4) 2000 12 19.12.2013
1999 The Very Best Of The Eagles 1999 17 27.02.2009
1996 Best Ballads 1996 15 06.06.2008
1985 The Best Of Eagles 1985 13 18.12.2002
1982 Eagles Greatest Hits, Vol. 2 (Mini LP) 1982 10 18.10.2014
1976 Their Greatest Hits 1971-1975 1976 10 25.03.2013
1976 Their Greatest Hits, 1971-75 (Digital Remastered 1993) 1976 10 18.10.2014
 Tributes
L 3.80 / D 2.70 2007 10 32004.03.2008
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30  31        
go top

Media ClubCreated by TDG