Media Club - Clerc, Julien (Julien Clerc) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Clerc, Julien

Clerc, Julien
  Band/Artist:  Clerc, Julien
Country:  France
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.julienclerc.com
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 Fou, Peut-Etre 2011 15 14.12.2011
2008 Ou S'en Vont Les Avions? 2008 12 14.12.2011
2005 Double Enfance 2005 11 14.12.2011
2004 Aimer 2004 19 14.12.2011
2002 Julien Demenage - Acoustique & Electrique (CD 1) 2002 15 14.12.2011
2002 Julien Demenage - Acoustique & Electrique (CD 2) 2002 13 14.12.2011
2000 Si J'etais Elle 2000 12 14.12.2011
1997 Julien 1997 12 14.12.2011
1990 Ce N'est Rien 1990 21 14.12.2011
1989 Fais-Moi Une Place 1989 12 14.12.2011
1984 Aime Moi 1984 10 14.12.2011
1982 Femmes, Indiscretions Et Blasphemes 1982 10 14.12.2011
1976 Mon ge Et  L'heure Qu'il Est 1976 10 14.12.2011
1975 No. 7 1975 10 14.12.2011
1973 Ca Fait Pleurer Le Bon Dieu 1973 11 14.12.2011
1972 Liberte Egalite Franternite Ou La Mort 1972 12 14.12.2011
1970 Des Jours Entiers  T'aimer 1970 11 14.12.2011
 Live Albums
2009 Tour 09 (CD 1) 2009 13 14.12.2011
2009 Tour 09 (CD 2) 2009 14 14.12.2011
1994 Olympia 94 (CD 1) 1994 17 14.12.2011
1994 Olympia 94 (CD 2) 1994 14 14.12.2011
 Compilations, Remixes
2016 Fans, je vous aime (CD 1) 2016 22 09.04.2018
2016 Fans, je vous aime (CD 2) 2016 22 09.04.2018
2006 Les 100 Plus Belles Chansons  (CD 1) 2006 24 14.12.2011
2006 Les 100 Plus Belles Chansons  (CD 2) 2006 21 14.12.2011
2006 Les 100 Plus Belles Chansons  (CD 3) 2006 21 14.12.2011
2006 Les 100 Plus Belles Chansons  (CD 4) 2006 21 14.12.2011
2006 Les 100 Plus Belles Chansons  (CD 5) 2006 13 14.12.2011
2004 Platinum Collection (CD 1) 2004 20 14.12.2011
2004 Platinum Collection (CD 2) 2004 15 14.12.2011
2004 Platinum Collection (CD 3) 2004 22 14.12.2011
1998 Si On Chantait 1968-1997 1998 20 14.12.2011
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG