Media Club - Abstract Rude (Aaron Palmer / Abstract Tribe Unique / Code Name: Scorpion) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Abstract Rude

Abstract Rude
  Band/Artist:  Abstract Rude
Country:  USA
Genre:  Hip-Hop
Style:
URL's:  myspace.com/AbstractRude
 www.AbstractRude.com
 www.RhymeSayers.com/AbstractRude
 www.discogs.com/artist/Abstract+Rude
 www.discogs.com/artist/Abstract+Tribe+Unique
 www.discogs.com/artist/Code+Name:+Scorpion
 www.last.fm/music/Abstract+Rude
 en.wikipedia.org/wiki/Abstract_Rude
Инфо:
Abstract Rude - американский рэпер из Лос Анджелеса, Калифорния, член хип-хоп группы Abstract Tribe Unique (ATU), вместе с танцорами Zulu Butterfly Prince and Irie Lion Locks, DJ Drez и андеграунд хип-хоп продюсером Fat Jack. Abstract Rude так же входит в трио Haiku D’Etat (вместе с Mikah 9 and Aceyalone) и The A-Team (вместе с Aceyalone)...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Keep The Feel: A Legacy Of Hip-Hop Soul 2015 19 04.06.2015
2012 Dear Abbey (the Lost Letters mixtape) 2012 23 01.01.2013
2012 The Awful Truth (feat.) 2012 10 01.01.2013
2009 Rejuvenation 2009 14 01.01.2013
2004 Making More Tracks 2004 15 01.01.2013
2003 Code Name Scorpion 2003 13 01.01.2013
2003 Showtyme! 2003 15 01.01.2013
2002 Making Tracks 2002 21 01.01.2013
2001 P.A.I.N.T 2001 18 01.01.2013
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG