Media Club - Frank, Oliver (Oliver Frank) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Frank, Oliver

Frank, Oliver
  Band/Artist:  Frank, Oliver
Country:  Germany
Genre:  Pop
Style:
URL's:  oliverfrank.de
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2015 Saitenblicke (Jubilaums Edition) [CD 1] 2015 16 17.11.2016
2015 Saitenblicke (Jubilaums Edition) [CD 2] 2015 20 17.11.2016
2009 Unverbesserlich 2009 14 29.07.2015
2007 Kusse Und Mehr 2007 17 29.07.2015
2003 Land In Sicht 2003 15 29.07.2015
2003 Alles Klar (Fan-Edition 2004) [CD 1] 2003 14 17.11.2016
2003 Alles Klar (Fan-Edition 2004) [CD 2] 2003 14 17.11.2016
2002 XXL (Die Remixe) 2002 8 17.11.2016
2001 Hautnah 2001 13 29.07.2015
1999 Knall Auf Fall 1999 14 29.07.2015
1997 Alles Klar! Die 2-te 1997 13 17.11.2016
1993 Samstag Nacht 1993 16 29.07.2015
 Singles, Mini-CD's, EP's
2016 Herz Gefunden (Single) 2016 2 17.11.2016
2015 Drama Queen (Single) 2015 3 29.07.2015
2014 Briefe Von Sarah (Single) 2014 2 29.07.2015
2014 Sommer In San Marino (Single) 2014 4 29.07.2015
2013 Alles Nur Fassade (Single) 2013 3 29.07.2015
2012 Ich Hab' Dich Geliebt (Single) 2012 2 29.07.2015
2011 Wir War'n Mehr (Single) 2011 3 29.07.2015
2011 Kreuzverhor (Promo Single) 2011 3 17.11.2016
2010 Denn Ich Bin Ihr Mann (Single) 2010 5 29.07.2015
2010 Scommetto Su Di Noi (Ich Wette Auf Dich Und Mich) (Single) 2010 4 29.07.2015
2010 Wieder Ganz Allein (Single) 2010 3 29.07.2015
2009 Unser Sommer Der Liebe (Single) 2009 4 29.07.2015
2008 Amore Per Sempre (Jetzt Oder Nie) (Single) 2008 4 29.07.2015
2007 Sonne Sand Und Cappuccino (Single) 2007 2 29.07.2015
2006 Nur Ein Spiel (Solamente Un Gioco) (Single) 2006 5 29.07.2015
2006 Weekend In L.A. (Single) 2006 3 29.07.2015
2006 Tausend Feuer Brennen (Single) 2006 5 29.07.2015
2005 Nichts Als Die Wahrheit (Single) 2005 4 29.07.2015
2003 Land In Sicht (Single) 2003 3 29.07.2015
2003 Nur Dieses Eine Mal (Single) 2003 3 29.07.2015
2002 1000 Mal Vermisst (Single) 2002 4 29.07.2015
2002 Nix Wie Weg! (Single) 2002 3 29.07.2015
2001 7 Wochen (Italienische Sehnsucht, Part 2) (Single) 2001 4 29.07.2015
2001 Pflaumen Polka 2000 (Single) 2001 4 29.07.2015
2001 Prosecco (Single) 2001 4 29.07.2015
2001 Schwerelos (Single) 2001 3 29.07.2015
2000 Die Party-Single 2000 4 29.07.2015
1999 Alles Ist Wahr (Single) 1999 5 29.07.2015
1999 Das Schafft Du Nie (Single) 1999 6 29.07.2015
1998 Hey, Rosanna (Single) 1998 3 29.07.2015
1998 Ich Bin Wieder Frei (Single) 1998 5 29.07.2015
1998 Italienische Sehnsucht (Mallorca-Party-Mix '98) (Single) 1998 4 29.07.2015
1997 Bis An's Ende Der Welt (Single) 1997 4 29.07.2015
1997 Elisa Elisa (Single) 1997 4 29.07.2015
1997 Komm' Doch Zuruck (Single) 1997 1 29.07.2015
1996 Da Ist Noch Platz In Meinem Herzen (Single) 1996 4 29.07.2015
1996 Italiensiche Sehnsucht (Single) 1996 3 29.07.2015
1995 Nochmal Lass' Ich Dich Nicht Mehr Geh'n (Single) 1995 4 29.07.2015
1995 Samstag Nacht (Single) 1995 4 29.07.2015
1995 Weit, Weit Von Hier (Single) 1995 3 29.07.2015
1994 Haben Sie Heute Schon Je T'aime Gesagt (Single) 1994 5 29.07.2015
1993 Liza Maria (Single) 1993 6 29.07.2015
1993 S.O.S. Am Strand Von Griechenland (EP) 1993 4 17.11.2016
1992 Zum Fruhstuck Nach Paris (Single) 1992 6 29.07.2015
1989 S.O.S. Am Strand In Griechenland (Vinyl 7'' Single) 1989 2 29.07.2015
1988 Bambolero (Vinyl 7' Single) 1988 2 29.07.2015
1985 Abschied Von Fernando (Vinyl 7'' Single) 1985 2 29.07.2015
 Compilations, Remixes
2004 Best Of Die Italo-Sommer Edition, Vol. 1 2004 17 17.11.2016
1996 Alles Klar 1996 13 29.07.2015
1988 Santa Barbara 1988 12 29.07.2015
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG