Media Club - Penicillin (ペニシリン) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Penicillin

Penicillin
  Band/Artist:  Penicillin
Country:  Japan
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.penicillin.jp
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 Cell 2009 12 29.01.2016
2008 Supernova 2008 14 29.01.2016
2007 Blue Heaven 2007 12 29.01.2016
2005 Hell Bound Heart 2005 12 29.01.2016
2003 Kakkaku 2003 12 29.01.2016
2002 N 53 2002 12 29.01.2016
2001 Singles 2001 16 29.01.2016
2001 Nuclear Banana 2001 15 29.01.2016
2000 Union Jap 2000 11 29.01.2016
1998 Ultimate Velocity 1998 12 29.01.2016
1998 Penicillin In Rock Opera Hamlet 1998 12 29.01.2016
1997 Limelight 1997 12 29.01.2016
1997 Flower Circus 1997 12 29.01.2016
1996 Vibe (CD 1) 1996 13 29.01.2016
1996 Vibe (CD 2) 1996 3 29.01.2016
1996 Fly 1996 5 29.01.2016
1995 God Of Grind 1995 9 29.01.2016
1994 Missing Link 1994 11 29.01.2016
 Singles, Mini-CD's, EP's
2010 Rosetta 2010 4 30.01.2016
2009 Black Hole 2009 4 30.01.2016
2009 Warp 2009 2 30.01.2016
2008 Taiyo 2008 4 30.01.2016
2008 Rainbow 2008 4 30.01.2016
2007 Grind Candy 2007 4 30.01.2016
2005 Freesia (B Version) 2005 6 30.01.2016
2005 Ump #1  Hakana 2005 3 30.01.2016
2004 Samurai Boy 2004 5 30.01.2016
2002 New Future 2002 4 30.01.2016
2002 Hanazono Kinema 2002 5 30.01.2016
2000 Tsuki Senko Ni Kagayaku/Zero 2000 4 30.01.2016
2000 Hyper Chord / Hyper Kids (Tokai Daigaku Monogatari) 2000 4 30.01.2016
1999 Hero 1999 2 30.01.2016
1996 Into The Valley Of Dolls 1996 5 30.01.2016
1996 Blue Moon 1996 2 30.01.2016
1996 Dead Or Alive 1996 3 30.01.2016
1996 99 Ban Me No Yoru 1996 2 30.01.2016
1995 Earth 1995 4 30.01.2016
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
go top

Media ClubCreated by TDG