Media Club - Verdi, Giuseppe (Giuseppe Verdi) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Verdi, Giuseppe

Verdi, Giuseppe
  Composer:  Verdi, Giuseppe
Country:  Italy
Genre:  Classical
Style:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2013 Verdi 2013
Verdi [Performed by Netrebko, Anna]
14 31.08.2013
2013 Pavarotti Sings Verdi (CD 1) 2013 16 17.12.2013
2013 Pavarotti Sings Verdi (CD 2) 2013 20 17.12.2013
2013 Pavarotti Sings Verdi (CD 3) 2013 19 17.12.2013
2013 The Verdi Album 2013 13 16.01.2015
2011 Dedicated to The XIV International Tchaikovsky Competition (CD 4) 2011 6 31.01.2012
2010 111 Years Of Deutsche Grammophon - The Collector's Edition Vol. 2 (CD 28) 2010 22 30.11.2016
2010 111 Years Of Deutsche Grammophon - The Collector's Edition Vol. 2 (CD 29) 2010 16 30.11.2016
2009 The World's Favorite Ballets & Ballet Suites (CD 33) - Ballet Music From Macbeth - I Vespri Siciliani - Don Carlos - Aida - Otello 2009 8 28.10.2011
2009 Opera-Gala 2009 9 08.11.2011
2009 Guiseppe Verdi - Messa da Requiem 2009 15 08.11.2011
2009 111 Years Of Deutsche Grammophon (CD 16) 2009 15 15.11.2016
2008 The Original Jacket Collection (CD 05: Verdi Rarities) 2008 7 02.04.2014
2006 Великие композиторы, Жизнь и творчество (CD 43) - Джузеппе Верди 2006 7 18.01.2012
2006 Великие композиторы, Жизнь и творчество (CD 52) - Джузеппе Верди 2006 14 18.01.2012
2006 Verdi Guiseppe - 'Il Trovatore' (CD 1) 2006 24 25.09.2012
2006 Verdi Guiseppe - 'Il Trovatore' (CD 2) 2006 23 25.09.2012
2005 Karajan Gold (Verdi - Requiem Mass, Part 1) (CD 30) 2005 10 03.04.2011
2005 Karajan Gold (Verdi - Requiem Mass, Part 2) (CD 31) 2005 5 03.04.2011
2005 Verdi - Messa Da Requiem (CD 1) 2005 10 27.11.2012
2005 Verdi - Messa Da Requiem (CD 2) 2005 8 27.11.2012
2004 Herbert Von Karajan Conducted Verdi's & Bruckner's Grand Works (CD 1) 2004 10 31.10.2007
2004 Herbert Von Karajan Conducted Verdi's & Bruckner's Grand Works (CD 2) 2004 10 31.10.2007
2004 Requiem 2004 15 24.10.2017
2003 Viaggio Italiano 2003 18 17.11.2003
17.03.2009
2002 Verdi: Don Carlo (CD 1) 2002 17 29.09.2018
2002 Verdi: Don Carlo (CD 2) 2002 12 29.09.2018
2002 Verdi: Don Carlo (CD 3) 2002 16 29.09.2018
2001 An Evening with Placido Domingo & Friends 2001 14 22.08.2008
2001 Verdi Guiseppe - Requiem (CD 1) 2001 10 25.09.2012
2001 Verdi Guiseppe - Requiem (CD 2) 2001 5 25.09.2012
2000 Опера Джузеппе Верди АИДА 2000 12 14.03.2006
2000 Legendary Performances - Verdi: Messa Da Requiem; Quattro Pezzi Sacri (CD 1) 2000 12 31.10.2017
2000 Legendary Performances - Verdi: Messa Da Requiem; Quattro Pezzi Sacri (CD 2) 2000 11 31.10.2017
1999 Greatest tenor in the World (CD 1) 1999 22 04.03.2005
1999 Greatest tenor in the World (CD 2) 1999 18 04.03.2005
1996 Arias, Canzoni Napoletane, Songs from Musicals 1996 16 10.12.2004
1993 La Traviata (CD 1) 1993 18 13.05.2015
1993 La Traviata (CD 2) 1993 19 13.05.2015
1991 Art of Herbert von Karajan CD 7 1991 13 29.07.2008
1991 Art of Herbert von Karajan CD 8 1991 12 29.07.2008
1990 Opera 1990 13 04.03.2009
1990 Opera 1990 9 04.03.2009
1990 Opera 1990 12 04.03.2009
1990 Guiseppe Verdi: Opera Falstaff (CD 1) 1990 24 10.11.2010
1990 Guiseppe Verdi: Opera Falstaff (CD 2) 1990 30 10.11.2010
1989 Giuseppe Verdi: Rigoletto (Chailly; Pavarotti, Nucci, Anderson, Ghiaurov) (CD 1) 1989 14 03.11.2010
1989 Giuseppe Verdi: Rigoletto (Chailly; Pavarotti, Nucci, Anderson, Ghiaurov) (CD 2) 1989 15 03.11.2010
1987 Guiseppe Verdi - Opera 1987 21 27.10.2008
1987 Guiseppe Verdi - Opera 1987 16 27.10.2008
1987 Opera-Passion Vol. 1 (CD 1) 1987 15 11.11.2010
1987 Opera-Passion Vol. 2 (CD 1) 1987 15 11.11.2010
1984 Guiseppe Verdi - Opera 1984 19 27.10.2008
1984 Guiseppe Verdi - Opera 1984 17 27.10.2008
1979 Guiseppe Verdi - Opera 1979 19 27.10.2008
1979 Guiseppe Verdi - Opera 1979 8 27.10.2008
1979 Guiseppe Verdi - Opera 1979 14 27.10.2008
1977 Исполнительское Искусство Николая Гяурова 1977 12 10.10.2008
1976 Opera 1976 8 04.03.2009
1976 Opera 1976 13 04.03.2009
1976 Opera 1976 10 04.03.2009
1975 Opera 1975 17 04.03.2009
1975 Opera 1975 12 04.03.2009
1973 Opera 1973 17 04.03.2009
1973 Opera 1973 12 04.03.2009
1972 Guiseppe Verdi - Opera 'macbeth' 1972 8 23.01.2008
1965 'messa Da Requiem' By Guiseppe Verdi & 'stabat Mater' By G. Rossini (CD 1) 1965 13 03.01.2008
1965 'messa Da Requiem' By Guiseppe Verdi & 'stabat Mater' By G. Rossini (CD 2) 1965 12 03.01.2008
1965 Opera 1965 14 04.03.2009
1965 Opera 1965 17 04.03.2009
1963 Opera 1963 22 04.03.2009
1963 Opera 1963 10 04.03.2009
1959 Guiseppe Verdi - Opera Aida (In Wien, 1959) CD 1 1959 18 21.11.2007
1959 Guiseppe Verdi - Opera Aida (In Wien, 1959) CD 2 1959 15 21.11.2007
1956 Guiseppe Verdi - Opera 1956 19 27.10.2008
1956 Guiseppe Verdi - Opera 1956 17 27.10.2008
1956 Guiseppe Verdi - Opera 1956 28 27.10.2008
1956 Guiseppe Verdi - Opera 1956 24 27.10.2008
1955 Guiseppe Verdi - Opera 1955 14 27.10.2008
1955 Guiseppe Verdi - Opera 1955 15 27.10.2008
1955 Guiseppe Verdi - Opera 1955 8 27.10.2008
1951 Guiseppe Verdi - Aida (CD 1) 1951 11 21.01.2009
1951 Guiseppe Verdi - Aida (CD 2) 1951 12 21.01.2009
 Live Albums
2009 The Miskolc Experience (CD1) 2009 9 11.06.2009
2009 The Miskolc Experience (CD2) 2009 9 11.06.2009
 Compilations, Remixes
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 6 (1973-1975) (CD 123) 2008 12 08.09.2011
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 6 (1973-1975) (CD 124) 2008 12 08.09.2011
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 1 (1938-1943) (CD 4) 2008 11 09.09.2011
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 5 (1970-1972) (CD 82) 2008 14 09.09.2011
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 5 (1970-1972) (CD 94) 2008 10 09.09.2011
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 5 (1970-1972) (CD 95) 2008 5 09.09.2011
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 8 (1979-1981) (CD 163) 2008 10 09.09.2011
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 8 (1979-1981) (CD 164) 2008 10 09.09.2011
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 9 (1982-1984) (CD 210) 2008 10 09.09.2011
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 9 (1982-1984) (CD 211) 2008 5 09.09.2011
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 10 (1985-1989) (CD 238) 2008 6 09.09.2011
2008 Complete Recordings On Deutsche Grammophon Vol. 10 (1985-1989) (CD 239) 2008 9 09.09.2011
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG