Media Club - Unheilig (Der Graf, Grant Stevens, José Alvarez-Brill) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Unheilig

Unheilig
  Band/Artist:  Unheilig
Country:  Germany
Genre:  Alternative;  Pop;  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/unheilig
 www.unheilig.com
Инфо:
Unheilig (читается «унхайлихь», нечестивый, грешный, безбожный) - немецкая группа, образованная в 1999 году совместно музыкантом и композитором Дер Графом (Der Graf) и Грантом Стивенсом (Grant Stevens) - автором песни «Everlasting Friends» из телевизионной рекламы Holsten Pilsener и Хозе Альварез-Бриллем (Jose Alvarez-Brill), принимавшем участие в Wolfsheim, Witt, De/Vision...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Von Mensch Zu Mensch 2016 16 09.11.2016
2015 Gipfelkreuz 2015 14 02.07.2015
2014 Gipfelsturmer (Deluxe Edition: CD 1) 2014 16 11.01.2015
2014 Gipfelsturmer (Deluxe Edition: CD 2) 2014 10 11.01.2015
2013 Dreams & Illusions 2013 13 28.04.2013
2012 Lichter der Stadt (Limited Deluxe Digipack Edition: CD 1) 2012 17 16.03.2012
25.07.2013
2012 Lichter der Stadt (Limited Deluxe Digipack Edition: CD 2) 2012 11 16.03.2012
2010 Grosse Freiheit (Limited Edition) 2010 16 26.02.2010
2010 Fruehe Werke & Rohe Entwuerfe 2010 9 12.08.2010
2010 Grosse Freiheit (Winter Edition) (CD 1) 2010 16 09.12.2010
2010 Grosse Freiheit (Winter Edition) (CD 2) 2010 6 09.12.2010
2008 Puppenspiel (Limited Edition) 2008 16 05.03.2008
2008 Schattenspiel (Limited Tour Edition) 2008 13 12.04.2008
31.05.2010
2006 Moderne Zeiten 2006 16 13.04.2006
14.07.2008
2004 Zelluloid 2004 16 13.04.2006
2003 Das 2. Gebot 2003 12 05.04.2006
15.02.2007
2003 Das 2. Gebot/Maschine 2003 16 13.04.2006
31.05.2010
2001 Phosphor 2001 12 13.04.2006
05.06.2008
 Singles, Mini-CD's, EP's
2010 Geboren Um Zu Leben (Single) 2010 2 20.05.2010
2010 Fuer Immer 2010 2 02.06.2010
2010 Winterland 2010 2 09.12.2010
2008 An Deiner Seite (Single) 2008 3 12.04.2008
2006 Astronaut 2006 8 23.08.2006
31.05.2010
2006 Ich Will Leben 2006 3 04.06.2008
2004 Freiheit (EP) 2004 8 20.05.2010
2003 Schutzenge 2003 7 19.12.2006
2003 Maschine 2003 5 04.06.2008
1999 Sage Ja! 1999 3 04.06.2008
1996 Komm Zu Mir 1996 3 22.02.2006
 Live Albums
2015 Gipfelsturmer Live In Magdeburg (CD 1) 2015 11 08.07.2015
2015 Gipfelsturmer Live In Magdeburg (CD 2) 2015 9 08.07.2015
2011 Heimreise (Live in Erfurt - 30.07.2011: CD 1) 2011 11 04.08.2011
2011 Heimreise (Live in Erfurt - 30.07.2011: CD 2) 2011 9 04.08.2011
2010 Grosse Freiheit Live (CD 1) 2010 10 08.07.2010
12.07.2010
2010 Grosse Freiheit Live (CD 2) 2010 9 08.07.2010
27.10.2010
2010 Grosse Freiheit Live (DVD 1) 2010 19 12.08.2010
2010 Grosse Freiheit Live (DVD 2) 2010 21 12.08.2010
2006 Goldene Zeiten (CD 1) 2006 13 23.02.2007
19.05.2010
2006 Goldene Zeiten (CD 2) 2006 10 04.06.2008
2005 Gastspiel (CD 1) 2005 11 19.12.2006
31.05.2010
2005 Gastspiel (CD 2) 2005 6 19.12.2006
31.05.2010
2002 Frohes Fest (CD 1) 2002 15 04.06.2008
05.06.2008
2002 Frohes Fest (CD 2) 2002 7 04.06.2008
 Compilations, Remixes
2014 Alles Hat Seine Zeit (Best Of 1999-2014) 2014 19 06.05.2014
2011 Unheilige Balladen 2011 17 06.09.2011
2010 Zeitreise 2010 14 27.11.2010
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
       1  2  3  4
 5  6  7  8  9  10  11
 12  13  14  15  16  17  18
 19  20  21  22  23  24  25
 26  27  28  29  30    
go top

Media ClubCreated by TDG