Media Club - Rossi, Vasco (Vasco Rossi) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Rossi, Vasco

Rossi, Vasco
  Band/Artist:  Rossi, Vasco
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.facebook.com/vascorossi
 www.VascoRossi.net
 www.discogs.com/artist/130185-Vasco-Rossi
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2014 Sono Innocente 2014 15 07.11.2014
09.12.2014
2012 L'altra Met Del Cielo 2012 16 13.04.2012
2011 Vivere O Niente 2011 12 22.07.2011
2005 Canzoni al massimo (CD 1) 2005 15 22.03.2006
2005 Canzoni al massimo (CD 2) 2005 11 22.03.2006
2005 Canzoni al massimo (CD 3) 2005 13 22.03.2006
2004 Buoni O Cattivi 2004 12 11.05.2006
1998 Canzoni per me 1998 8 11.05.2006
03.08.2010
1997 Rock 1997 12 11.05.2006
03.08.2010
1996 Nessun pericolo ... per te 1996 10 11.05.2006
26.01.2010
1993 Gli spari sopra 1993 14 11.05.2006
03.08.2010
1993 Gli Spari Sopra / Delusa (U.S.U.R.A. Remix) 1993 3 22.07.2011
1990 Fronte del palco 1990 18 11.05.2006
05.09.2011
1989 Liberi ... liberi 1989 8 11.05.2006
04.08.2010
1989 Liberi liberi (LP) 1989 8 02.02.2017
1987 C' chi dice no 1987 8 11.05.2006
15.08.2011
1987 C'e chi dice no (LP) 1987 8 02.02.2017
1985 Cosa succede in citta 1985 9 11.05.2006
26.01.2010
1985 Cosa succede in citta (LP) 1985 9 02.02.2017
1984 Va bene, va bene cosi 1984 9 11.05.2006
05.09.2011
1983 Bollicine 1983 8 11.05.2006
15.08.2011
1983 Bollicine (Edizione de Luxe - Rimasterizzato 20 Bits) 1983 8 03.08.2010
1983 Bollicine (LP) 1983 8 02.02.2017
1982 Vado al massimo 1982 9 11.05.2006
27.01.2010
1982 Vado al massimo (LP) 1982 9 02.02.2017
1981 Siamo Solo Noi 1981 9 11.05.2006
26.01.2010
1981 Siamo solo noi (LP) 1981 8 02.02.2017
1980 Colpa d'Alfredo 1980 8 11.05.2006
15.08.2011
1980 Colpa d'Alfredo (Remasters 2000) 1980 8 03.08.2010
1979 Non siamo mica gli Americani 1979 9 11.05.2006
15.08.2011
1978 Ma cosa vuoi che sia una canzone 1978 8 11.05.2006
26.01.2010
 Bootlegs
2002 Tracks (CD 1) 2002 12 11.05.2006
03.08.2010
2002 Tracks (CD 2) 2002 12 11.05.2006
03.08.2010
2001 Stupido hotel 2001 10 11.05.2006
03.08.2010
1991 10.7.90 San Siro 1991 6 11.05.2006
 Singles, Mini-CD's, EP's
2015 Sono innocente ma Remix (EP) 2015 4 02.02.2017
2009 Colpa del whisky Remix (EP) 2009 6 02.02.2017
2008 Gioca con me Remix (EP) 2008 7 02.02.2017
2007 Vasco Extended Play (EP) 2007 3 22.07.2011
2005 Cosa vuoi da me Remix [Single] 2005 3 02.02.2017
2004 Buoni o cattivi Remix [EP] 2004 4 02.02.2017
1999 Rewind Remix (Club Version) [EP] 1999 4 02.02.2017
1999 Rewind Remix (Radio Version) [Single] 1999 4 02.02.2017
1996 Vasco Remixed (EP) 1996 10 02.02.2017
1994 Senza parole (Original Remixes) [EP] 1994 3 21.03.2017
1993 Gli Spari Sopra / Delusa (U.S.U.R.A. Remix) [Single] 1993 3 02.02.2017
 Live Albums
2016 Tutto In Una Notte (Live Kom 015) (CD 1) 2016 16 06.09.2016
2016 Tutto In Una Notte (Live Kom 015) (CD 2) 2016 13 06.09.2016
2012 Live Kom 011 (The Complete Edition, CD 1) 2012 13 06.09.2016
2012 Live Kom 011 (The Complete Edition, CD 2) 2012 12 06.09.2016
2010 London Instant Live (CD 1) 2010 11 22.07.2011
2010 London Instant Live (CD 2) 2010 13 22.07.2011
2009 Il Mondo Che Vorrei Live (CD 1) 2009 14 22.07.2011
2009 Il Mondo Che Vorrei Live (CD 2) 2009 12 22.07.2011
2009 Il Mondo Che Vorrei [Live] (CD 1) 2009 14 21.03.2017
2009 Il Mondo Che Vorrei [Live] (CD 2) 2009 12 21.03.2017
2007 Olimpico (CD 1) 2007 12 22.07.2011
2007 Olimpico (CD 2) 2007 10 22.07.2011
2007 Vasco Rossi - Live at the Olimpico 2007 (CD 1) 2007 12 21.03.2017
2007 Vasco Rossi - Live at the Olimpico 2007 (CD 2) 2007 10 21.03.2017
2005 Buoni o Cattivi Live Anthology 04.05 (CD 1) 2005 16 22.07.2011
2005 Buoni o Cattivi Live Anthology 04.05 (CD 2) 2005 16 22.07.2011
2003 S.Siro (CD 1) 2003 13 22.07.2011
2003 S.Siro (CD 2) 2003 12 22.07.2011
2003 Vasco Rossi - Live in S.Siro 2003 (CD 1) 2003 14 21.03.2017
2003 Vasco Rossi - Live in S.Siro 2003 (CD 2) 2003 11 21.03.2017
1999 Rewind [Live] (CD 1) 1999 13 02.02.2017
1999 Rewind [Live] (CD 2) 1999 11 02.02.2017
1990 Vasco Live 10.7.90 San Siro 1990 6 22.07.2011
1990 Fronte del palco [Live] (CD 1) 1990 9 02.02.2017
1990 Fronte del palco [Live] (CD 2) 1990 9 02.02.2017
1984 Va bene, va bene cos 1984 9 02.02.2017
 Compilations, Remixes
2016 Vascononstop (CD 1) 2016 18 02.02.2017
2016 Vascononstop (CD 2) 2016 16 02.02.2017
2016 Vascononstop (CD 3) 2016 17 02.02.2017
2016 Vascononstop (CD 4) 2016 18 02.02.2017
2012 L'altra meta del cielo 2012 16 02.02.2017
2009 Tracks 2 (Inediti & Rarita) 2009 13 16.01.2010
2009 Colpa Del Whisky (Remix) 2009 6 22.07.2011
2009 Rockstar (CD 1) 2009 15 22.07.2011
2009 Rockstar (CD 2) 2009 15 22.07.2011
2009 Tracks 2 - Inediti & rarita 2009 13 02.02.2017
2008 Il Mondo Che Vorrei (MTV - Music) 2008 12 22.04.2008
2008 Gioca Con Me (Remix) 2008 7 22.07.2011
2007 The Singles Collection (Limited Tour Edition) 2007 12 22.07.2011
2006 The Platinum Collection (CD 1: Rock) 2006 18 16.01.2010
2006 The Platinum Collection (CD 2: Ballads) 2006 16 16.01.2010
2006 The Platinum Collection (CD 3: Live) 2006 16 16.01.2010
2006 Ti Amo 2006 16 22.07.2011
2005 Buoni o Cattivi Live Anthology (CD 1) 2005 16 22.03.2006
2005 Buoni o Cattivi Live Anthology (CD 2) 2005 16 22.03.2006
2002 Tracks (CD 1) 2002 12 02.02.2017
2002 Tracks (CD 2) 2002 12 02.02.2017
1999 Rewind (CD 1) 1999 13 11.05.2006
1999 Rewind (CD 2) 1999 11 11.05.2006
1998 Sensazioni Forti 1998 16 22.07.2011
1996 Vasco Remixed 1996 10 22.07.2011
1994 Senza Parole (Original Remix) 1994 3 22.07.2011
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG