Media Club - Gillan, Ian (Ian Gillan) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Gillan, Ian

Gillan, Ian
  Band/Artist:  Gillan, Ian
Country:  England
Genre:  Rock
Style:
URL's:  www.Gillan.com
Инфо:
- «Deep Purple» ('1970-'1973, '1984-'1988, '1993-...)
- «Black Sabbath» ('1983)

Имя обладателя одного из самых легендарных голосов в мире, англичанина Йена Гиллана (Ian Gillan) ассоциируется в первую очередь с главной группой жизни вокалиста DEEP PURPLE...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2009 One Eye To Morocco 2009 12 02.04.2009
21.08.2013
2009 One Eye To Morocco (Ltd. Edition) 2009 13 14.05.2009
2006 Gillan's Inn 2006 14 19.04.2006
19.05.2006
2004 The Gillan Tapes 2004 14 18.08.2006
01.02.2007
2002 Bedrock in Concert 2002 9 06.05.2003
1997 Toolbox 1997 11 12.11.2002
14.08.2013
1997 Rockfield Mixes 1997 7 12.11.2002
1997 Dreamcatcher 1997 12 18.08.2006
1995 Rock Profile 1995 18 18.08.2006
1994 Japanese Album 1994 14 12.11.2002
1990 Naked Thunder (Remastering 1997) 1990 12 12.11.2002
01.02.2007
1988 Accidentally On Purpose (Split) 1988 13 18.08.2006
01.02.2007
1983 Gillan Tapes 1983 11 17.08.2006
1982 Magic 1982 18 18.08.2006
01.02.2007
1981 Double Trouble 1981 14 12.11.2002
09.04.2009
1981 Future Shock [With Bonus] 1981 20 12.11.2002
01.02.2007
1980 Glory Road [With Bonus] 1980 16 12.11.2002
01.02.2007
1979 Mr. Universe 1979 16 12.11.2002
01.02.2007
1977 Scarabus (with Bonus) 1977 11 12.11.2002
01.02.2007
1977 Clear Air Turbulence 1977 6 12.11.2002
06.03.2007
1976 Child in Time 1976 7 12.11.2002
 Bootlegs
1996 Bootleg at The BBC 1996 12 18.08.2006
 Live Albums
2008 Live At Anaheim (CD 1) 2008 10 05.02.2009
2008 Live At Anaheim (CD 2) 2008 10 05.02.2009
2002 Live In Nottingham 2002 9 07.02.2007
2000 No Fire Without Smoke 2000 26 12.11.2002
1998 Live At The Rainbow 1998 6 12.11.2002
1990 Live At Reading '80 1990 6 18.08.2006
1989 Copenhagen 89 1989 14 17.08.2006
1978 Live at the Budokan 1978 9 18.08.2006
 Compilations, Remixes
2012 WhoCares (CD 1) (feat.) 2012 9 29.07.2012
2012 WhoCares (CD 2) (feat.) 2012 9 29.07.2012
2007 Child In Time, 1976 (Mini LP) 2007 7 01.10.2015
1999 Gillan Tapes, Vol. 2 1999 20 12.11.2002
1996 Best Ballads 1996 12 18.08.2006
1991 The Very Best Of Gillan 1991 16 18.08.2006
1980 For Gillan Fans Only 1980 7 18.08.2006
1972 Cherkazoo & Other Stories 1972 19 12.11.2002
01.08.2006
 Tributes
L 0.18 / D 11.11 1983 9 32010.04.2010
L 0.18 / D 1.33 1983 9 32012.04.2010
L 0.16 / D 1.12 1983 8 32012.04.2010
L 12.26 / D 3.18 1983 11 32031.05.2007
L 0.40 / D 4.00 1983 11 32028.07.2009
L 29.44 / D 5.54 1983 13 12817.08.2006
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG