Media Club - Carlos, Erasmo (Erasmo Carlos) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Carlos, Erasmo

Carlos, Erasmo
  Band/Artist:  Carlos, Erasmo
Country:  Brasil
Genre:  Latin
Style:
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Amor E Isso 2018 10 15.10.2018
2014 Gigante Gentil 2014 11 07.02.2017
2011 Sexo 2011 12 07.02.2017
2009 Rock 'n' Roll 2009 12 07.02.2017
2007 Convida - Volume II 2007 12 07.02.2017
2004 Santa Musica 2004 12 07.02.2017
2001 Pra Falar De Amor 2001 12 07.02.2017
1996 E Preciso Saber Viver 1996 14 07.02.2017
1992 Homem De Rua 1992 10 07.02.2017
1986 Abra Seus Olhos 1986 14 07.02.2017
1985 Erasmo Carlos 1985 10 07.02.2017
1984 Buraco Negro 1984 12 07.02.2017
1982 Amar Pra Viver Ou Morrer De Amor 1982 11 07.02.2017
1981 Mulher 1981 10 07.02.2017
1980 Convida... 1980 12 07.02.2017
1978 Pelas Esquinas De Ipanema 1978 12 07.02.2017
1976 Banda Dos Contentes 1976 10 07.02.2017
1974 Projeto Salva Terra! 1974 14 07.02.2017
1972 Sonhos E Mem 1972 12 07.02.2017
1971 Carlos, Erasmo 1971 13 07.02.2017
1970 Erasmo Carlos & Os Tremendoes (LP) 1970 14 15.02.2017
1967 Erasmo Carlos 1967 1967 14 07.02.2017
1967 O Tremendao 1967 14 07.02.2017
1966 Voce Me Acende 1966 14 07.02.2017
1965 A Pescaria 1965 14 07.02.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2013 Alem do Horizonte (Single) 2013 1 15.02.2017
1965 O Pica-Pau / E Duro Ser Estatu 1965 2 15.02.2017
1964 Jacare / Terror Dos Namorados (7'' Single) 1964 2 15.02.2017
 Live Albums
2016 Erasmo '75 (CD 1) 2016 11 15.02.2017
2016 Erasmo '75 (CD 2) 2016 10 15.02.2017
2015 Meus Lados B (CD 1) 2015 12 15.02.2017
2015 Meus Lados B (CD 2) 2015 10 15.02.2017
2012 50 Anos de Estrada (CD 1) 2012 10 15.02.2017
2012 50 Anos de Estrada (CD 2) 2012 10 15.02.2017
1989 Sou Uma Crianca 1989 14 15.02.2017
 Compilations, Remixes
2016 Os Primeiros Classicos da Carreira Solo (CD 1) 2016 18 15.02.2017
2016 Os Primeiros Classicos da Carreira Solo (CD 2) 2016 17 15.02.2017
2013 Fundamental 2013 14 15.02.2017
2002 Em Espanhol 2002 14 15.02.2017
2002 Erasmo & Amigos 2002 14 15.02.2017
2002 Raridades 2002 14 15.02.2017
1981 A Arte de Erasmo Carlos (LP 1) 1981 10 15.02.2017
1981 A Arte de Erasmo Carlos (LP 2) 1981 10 15.02.2017
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG