Media Club - Океан Эльзы (Океан Ельзи / Okean Elzy) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Океан Эльзы

Океан Эльзы
  Band/Artist:  Океан Эльзы
Country:  Ukraine
Genre:  Alternative;  Pop;  Rock
Style:
URL's:  www.facebook.com/OkeanElzyOfficial
 www.OkeanElzy.com
 www.vakarchuk.com
 www.discogs.com/artist/125748-Океан-Ельзи
Инфо:
- Святослав Вакарчук
- Pianoбой (Дмитрий Шуров)

Осенью 1994 года из-за несовпадения целей музыкантов распадается «Клан тишины». Вскоре Юра, Денис и Паша находят нового солиста...
more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2016 Без меж 2016 11 19.05.2016
2013 Земля 2013 12 15.05.2013
2010 Dolce Vita 2010 14 12.03.2010
22.03.2010
2010 Dolce Vita (Remastered) 2010 10 07.12.2010
2007 Мiра 2007 12 27.04.2007
2005 Gloria 2005 12 27.09.2005
24.04.2008
2003 Суперсимметрия 2003 11 17.03.2003
15.07.2008
2001 Модель 2001 11 31.01.2003
09.06.2008
2000 Янанебiбув 2000 12 16.12.2002
15.07.2008
1998 Там дэ нас нэма 1998 16 31.01.2003
15.07.2008
1995 Демо 1994-1995 1995 15 12.12.2009
 Bootlegs
2004 Акустичний концерт 2004 16 12.12.2009
2004 Тихий Океан (22.04.2004, Киев) 2004 14 12.12.2009
2003 SuperSymmetry (Суперсиметрiя. Англiйська версiя) 2003 5 12.12.2009
2002 Концерт з симфонiчним оркестром 2002 10 12.12.2009
 Singles, Mini-CD's, EP's
2013 Обiйми 2013 1 27.06.2015
2009 Я так хочу до тебе... (Single) 2009 2 12.12.2009
2006 Веселi, брате, часи настали... (Single) 2006 1 03.05.2007
08.12.2008
2004 Дякую (Single) 2004 1 12.12.2009
05.07.2015
2002 Холодно 2002 3 31.01.2003
08.12.2008
1996 Будинок зi скла 1996 4 03.05.2007
1996 Будинок зi скла 1996 6 27.06.2015
 Live Albums
2003 Tviй формат 2003 12 20.11.2003
08.12.2008
 Compilations, Remixes
2014 Найкраще (CD 1) 2014 17 27.06.2015
2014 Найкраще (CD 2) 2014 17 27.06.2015
2013 Избранное (CD 1) 2013 19 27.06.2015
2013 Избранное (CD 2) 2013 19 27.06.2015
2010 Песни высшей пробы 2010 21 27.06.2015
2007 Вибране... 2007 20 09.12.2008
2006 1221 2006 21 20.12.2006
08.12.2008
2003 Для тебе 2003 21 12.12.2009
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30      
go top

Media ClubCreated by TDG