Media Club - Lambert, Franz (Franz Lambert) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Lambert, Franz

Lambert, Franz
  Band/Artist:  Lambert, Franz
Country:  Germany
Genre:  Classical;  Pop;  World
Style:
URL's:  franzlambert.de
 www.discogs.com/artist/751948-Franz-Lambert
 en.wikipedia.org/wiki/Franz_Lambert
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2002 Mit Franz Lambert um die Welt 2002 18 22.02.2018
2001 Pur 2001 16 22.02.2018
1999 Music And Romance 1999 18 22.02.2018
1996 Traume sterben nie 1996 14 22.02.2018
1994 For You 1994 15 22.02.2018
1992 Der lustige Orgelmann 1992 16 22.02.2018
1992 Please Don't Go: Die Hits des Jahres '92 1992 16 22.02.2018
1991 Music Wonderland 1991 16 22.02.2018
1989 Begegnungen 1989 18 11.01.2018
1987 Weihnachten Mit Franz Lambert 1987 16 11.01.2018
1987 Feelings (LP) 1987 12 22.02.2018
1986 Super Oldie-Hitparade 1986 16 11.01.2018
1983 Hello, America! 1983 8 11.01.2018
1981 Top-Hits 2 (LP) 1981 11 22.02.2018
1980 Abends An Der Wolga 1980 14 11.01.2018
1980 Pop-Orgel Hitparade 7 (LP) 1980 12 22.02.2018
1980 Pop-Orgel Hit-Parade 6 (LP) 1980 12 22.02.2018
1979 Copacabana Beach Party 1979 12 11.01.2018
1979 Pop-Orgel Hitparade 5 1979 12 11.01.2018
1979 Latin Pop Hits (LP) 1979 14 22.02.2018
1979 Tanzen mit Franz Lambert (LP) 1979 14 22.02.2018
1978 Pop-Orgel Hitparade 3 1978 12 11.01.2018
1977 Pop-Orgel-Hitparade 1977 14 11.01.2018
1977 King Of Hammond 4 1977 20 11.01.2018
1977 Welterfolge Fur Millionen 1977 12 11.01.2018
1977 Pop-Orgel Hitparade 2 (LP) 1977 12 22.02.2018
1977 Franz Lambert spielt beliebte Evergreens (LP) 1977 12 22.02.2018
1977 Pop-Orgel-Hitparade 1 (LP) 1977 14 22.02.2018
1976 King Of Hammond  Vol. 3 1976 24 11.01.2018
1976 Hammond Hitparade 10 (LP) 1976 11 22.02.2018
1976 Keep On Smiling (LP) 1976 12 22.02.2018
1975 Ausgewahlte Goldstucke 1975 10 11.01.2018
1975 King Of Hammond, Vol. 2 1975 20 11.01.2018
1975 Ein Weihnachtsabend (LP) 1975 12 22.02.2018
1975 Fiesta Brasiliana (LP) 1975 10 22.02.2018
1975 Hammond Hitparade 9 (LP) 1975 10 22.02.2018
1975 Spotlight On Hammond (LP 1) 1975 13 22.02.2018
1975 Spotlight On Hammond (LP 2) 1975 13 22.02.2018
1974 King Of Hammond, Vol. 1 1974 19 11.01.2018
1974 Hammond Hitparade 7 (LP) 1974 10 22.02.2018
1974 Hammond Hitparade 8 (LP) 1974 10 22.02.2018
1973 Hammond Hitparade 5 (LP) 1973 10 22.02.2018
1973 Hammond Hitparade 6 (LP) 1973 10 22.02.2018
1972 Hammond Hitparade 4 (LP) 1972 10 22.02.2018
1971 Hammond Hitparade 3 (LP) 1971 10 22.02.2018
1970 Hammond Hitparade 1 (LP) 1970 9 22.02.2018
1970 Hammond Hitparade 2 (LP) 1970 10 22.02.2018
 Compilations, Remixes
2007 Let's Swing 2007 15 22.02.2018
2005 Wunschmelodien, die man nie vergisst 2005 17 22.02.2018
2003 Gold Collection 2003 13 22.02.2018
1992 Melodien aus Gold 1992 16 22.02.2018
1979 Klassik hits mit Franz Lambert (LP) 1979 10 22.02.2018
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30  31      
go top

Media ClubCreated by TDG