Media Club - Adiemus (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Adiemus

Adiemus
  Band/Artist:  Adiemus
Country:  England
Genre:  World
Style:
URL's:  www.adiemus.f2s.com
Инфо:
Этот английский проект композитора Карла Дженкинса (Soft Machine) и голосистой Miriam Stockley хорошо знаком почитателям этно- амбиент- ориентированного попа и стоит на одном уровне с Enigma и Era.
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2003 Vocalise (Split) 2003 16 20.05.2011
2001 Adiemus IV: The Eternal Knot 2001 14 07.03.2003
24.05.2011
1998 Adiemus III: Dances of Time 1998 13 07.03.2003
24.05.2011
1997 Adiemus II: Cantata Mundi 1997 15 07.03.2003
24.05.2011
1995 Songs Of Sanctuary 1995 11 07.03.2003
24.05.2011
 Live Albums
2002 Adiemus V: Live 2002 12 07.03.2003
24.05.2011
 Compilations, Remixes
2006 The Essential Collection (Split) 2006 16 20.05.2011
2000 Journey: The Best of Adiemus 2000 12 07.03.2003
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9  10  11  12  13  14
 15  16  17  18  19  20  21
 22  23  24  25  26  27  28
 29  30          
go top

Media ClubCreated by TDG