Media Club - Hendrix, Jimi (The Jimi Hendrix Experience / James Marshall Hendrix) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Hendrix, Jimi

Hendrix, Jimi
  Band/Artist:  Hendrix, Jimi
Country:  USA
Genre:  Alternative;  Blues;  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/OfficialJimiHendrix
 www.JimiHendrix.com
 www.EarlyHendrix.com
 www.JimiHendrixFoundation.com
 en.wikipedia.org/wiki/Jimi_Hendrix
 www.discogs.com/artist/110593-Jimi-Hendrix
 en.wikipedia.org/wiki/The_Jimi_Hendrix_Experience
Инфо:
Уже к пятнадцати годам Хендрикс (настоящее имя - Джеймс Маршалл Хендрикс) был вполне профессиональным мастером-блюзменом, а его первой серьезной группой стала THOMAS AND THE TOMCATS. Однако вскоре Джима призвали в армию, в десантные войска. После неудачного прыжка с парашютом он был демобилизован, и началась кочевая жизнь с армейским приятелем, басистом Билли Коксом...
more info >>
Новости:
News related to this artist - 1   (show all >>)
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Valleys Of Neptune (US Limited Edition 2 LP Vinyl: LP 1) 2010 6 30.03.2010
2010 Valleys Of Neptune (US Limited Edition 2 LP Vinyl: LP 2) 2010 6 30.03.2010
2010 Valleys Of Neptune (2 Exclusive Bonus) 2010 14 28.04.2010
2006 Burning Desire 2006 8 22.12.2006
1997 Experience Hendrix 1997 20 26.06.2007
1997 First Rays Of The New Rising Sun (2010 Remaster) 1997 17 28.04.2010
1996 Get That Feeling / Flashing 1996 17 27.03.2006
1996 Something On Your Mind / On The Killing Floor 1996 18 27.03.2006
1994 Bleeding Heart 1994 8 07.11.2002
1972 War Heroes 1972 9 07.11.2002
1971 Hendrix In The West (1989 Remaster) 1971 8 14.10.2011
1971 Hendrix In The West (2011 Remaster) 1971 11 14.10.2011
1968 Electric Ladyland 1968 16 07.11.2002
25.05.2010
1968 Electric Ladyland (2010 Remaster) 1968 16 28.04.2010
1967 Are You Experienced? 1967 17 25.05.2007
1967 Are You Experienced (2010 Remaster) 1967 17 28.04.2010
1967 Are You Experienced Sessions (Limited Japanese Edition) 1967 24 28.04.2010
1967 Axis: Bold As Love (2010 Remaster) 1967 13 28.04.2010
1967 Axis: Bold As Love 1967 13 28.04.2010
 Bootlegs
2007 European tour 69. Battle of Germany (CD 1 -  Berlin 23.01.69) 2007 9 28.04.2010
2007 European tour 69. Battle of Germany (CD 2 -  Cologne 13.01.69. Mono) 2007 10 28.04.2010
2007 European tour 69. Battle of Germany (CD 3 -  Cologne 13.01.69. Stereo) 2007 10 28.04.2010
2007 European tour 69. Battle of Germany (CD 4 -  Frankfurt 17.01.69) 2007 9 28.04.2010
2007 European tour 69. Battle of Germany (CD 5 -  Munster 14.01.69) 2007 9 28.04.2010
2007 European tour 69. Battle of Germany (CD 7 -  Nuremburg 16.01.69) 2007 9 28.04.2010
2007 European tour 69. Battle of Germany (CD 8 -  Vienna 22.01.69) 2007 17 28.04.2010
2006 1970.08.30 - Last British Concert (Original Vinyl Transfer Series, CD 01) 2006 6 06.02.2014
2006 1970.06.30 - Last American Concert (Original Vinyl Transfer Series, CD 02) 2006 10 06.02.2014
2006 1968.03.07 - Sky High! (Original Vinyl Transfer Series, CD 03) 2006 3 06.02.2014
2006 1969.02.24 - Smashing Amps (Original Vinyl Transfer Series, CD 04) 2006 4 06.02.2014
2006 1970.07.30 - Incident At Rainbow Bridge (Original Vinyl Transfer Series, CD 05) 2006 7 06.02.2014
2006 1968.11.28 - Live At Philharmonic Hall (Original Vinyl Transfer Series, CD 06) 2006 6 06.02.2014
2006 1970.05.30 - Unknown Wellknown (Original Vinyl Transfer Series, CD 07) 2006 8 06.02.2014
2006 1967 - Guitar Hero - BBC Session (Original Vinyl Transfer Series, CD 08) 2006 15 06.02.2014
2006 1967 - Can You Please Crawl Out Your Window (Original Vinyl Transfer Series, CD 09) 2006 14 06.02.2014
2006 You Can't Use My Name - Various live cuts and outtakes (Original Vinyl Transfer Series, CD 10) 2006 11 06.02.2014
2006 1968.08.11 - Davenport, Iowa (Original Vinyl Transfer Series, CD 11) 2006 12 06.02.2014
2006 1967.10.09 - Paris '67 (Original Vinyl Transfer Series, CD 12) 2006 13 06.02.2014
2006 Electric Birthday Jimi, 1968-70 (Original Vinyl Transfer Series, CD 13) 2006 8 06.02.2014
2006 First Rays Of The Rising Sun,1968-70 (Original Vinyl Transfer Series, CD 14) 2006 12 06.02.2014
2006 Hell's Session, 1969 (Original Vinyl Transfer Series, CD 15) 2006 5 06.02.2014
2006 1968.01.07 - Fuckin' His Guitar For Denmark (Original Vinyl Transfer Series, CD 16) 2006 8 06.02.2014
2006 1967.10.05 - Two Sides Of The Same Genius (Original Vinyl Transfer Series, CD 17) 2006 13 06.02.2014
2006 1968.01.29 - Live At The Olympia Theatre, Paris (Original Vinyl Transfer Series, CD 18) 2006 9 06.02.2014
2006 Loaded Guitar, 1967-69 (Original Vinyl Transfer Series, CD 19) 2006 15 06.02.2014
2006 Unforgettable Experience, 1967-69 (Original Vinyl Transfer Series, CD 20) 2006 7 06.02.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1966-67 - Outakes, Vol. I (CD 1) 2006 18 08.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1966-67 - Outakes, Vol. I (CD 2) 2006 27 08.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1966-67 - Outakes, Vol. II (CD 1) 2006 19 08.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1966-67 - Outakes, Vol. II (CD 2) 2006 17 08.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1966-67 - Outakes, Vol. III (CD 1) 2006 15 08.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1966-67 - Outakes, Vol. III (CD 2) 2006 18 08.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1966-67 - Outakes, Vol. IV (CD 2) 2006 22 08.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1966-67 - Outakes, Vol. IV (CD 1) 2006 19 08.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. II (CD 1) 2006 6 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. II (CD 2) 2006 16 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. III (CD 1) 2006 38 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. III (CD 2) 2006 17 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. IV (CD 1) 2006 13 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. IV (CD 2) 2006 10 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. V (CD 1) 2006 7 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. V (CD 2) 2006 10 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. VI (CD 1) 2006 12 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. VI (CD 2) 2006 9 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. VII (CD 1) 2006 8 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. VII (CD 2) 2006 11 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. I (CD 1) 2006 11 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1969 - Outakes, Vol. I (CD 2) 2006 10 13.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1970 - Outakes, Vol. V 2006 11 16.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1970 - Outakes, Vol. I (CD 1) 2006 16 16.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1970 - Outakes, Vol. VI (CD 1) 2006 16 16.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1970 - Outakes, Vol. VI (CD 2) 2006 11 16.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1970 - Outakes, Vol. I (CD 2) 2006 7 16.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1970 - Outakes, Vol. II (CD 1) 2006 7 16.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1970 - Outakes, Vol. II (CD 2) 2006 13 16.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1970 - Outakes, Vol. III (CD 1) 2006 8 16.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1970 - Outakes, Vol. III (CD 2) 2006 17 16.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1970 - Outakes, Vol. IV (CD 1) 2006 14 16.10.2014
2006 Studio Recording Sessions, 1970 - Outakes, Vol. IV (CD 2) 2006 8 16.10.2014
2003 Paris 1967 / San Francisco 1968 2003 13 21.01.2016
2002 Blue Wild Angel - Live At The Isle Of Wight (CD 1) 2002 10 21.01.2016
2002 Blue Wild Angel - Live At The Isle Of Wight (CD 2) 2002 8 21.01.2016
2001 Psychedelic Experience 2001 26 21.01.2016
2000 American Tour 1969 (CD 1 - Denver) 2000 8 28.04.2010
2000 American Tour 1969 (CD 2 - LA Forum) 2000 8 28.04.2010
2000 American Tour 1969 (CD 3 - Newport Pop Festival) 2000 12 28.04.2010
2000 American Tour 1969 (CD 4 - Oakland Coliseum, Part 1) 2000 7 28.04.2010
2000 American Tour 1969 (CD 5 - Oakland Coliseum, Part 2) 2000 4 28.04.2010
2000 American Tour 1969 (CD 6 - Providence) 2000 10 28.04.2010
2000 American Tour 1969 (CD 7 - San Jose) 2000 11 28.04.2010
2000 American Tour 1969 (CD 8 - Toronto) 2000 10 28.04.2010
1994 51th Anniversary - The Story of Life..., Vol. One (CD 1) 1994 21 05.02.2014
1994 51th Anniversary - The Story of Life..., Vol. One (CD 2) 1994 10 05.02.2014
1994 51th Anniversary - The Story of Life..., Vol. Two (CD 1) 1994 7 05.02.2014
1994 51th Anniversary - The Story of Life..., Vol. Two (CD 2) 1994 11 05.02.2014
1994 51th Anniversary - The Story of Life..., Vol. Three (CD 1) 1994 9 05.02.2014
1994 51th Anniversary - The Story of Life..., Vol. Three (CD 2) 1994 13 05.02.2014
1994 51th Anniversary - The Story of Life..., Vol. Four (CD 1) 1994 14 05.02.2014
1994 51th Anniversary - The Story of Life..., Vol. Four (CD 2) 1994 10 05.02.2014
1993 Multicolored Blues (CD 1) 1993 16 21.01.2016
1993 Multicolored Blues (CD 2) 1993 13 21.01.2016
1990 Message Of Love (Randall's Isle '70) 1990 11 21.01.2016
1989 The Jimi Hendrix Concerts 1989 12 21.01.2016
1984 Jimi Hendrix and Jim Morrison 1984 13 02.02.2014
1970 Johnny Winter - Jam Sessions At The Record Plant (Split) 1970 8 25.11.2011
1970 2Nd International Atlanta Pop Festival 07.04.1970 (Cd 1) 1970 9 21.01.2016
1970 2Nd International Atlanta Pop Festival 07.04.1970 (Cd 2) 1970 8 21.01.2016
1970 Berkeley Concert 1St Show 1970 10 21.01.2016
1970 Berkeley Concert (Soundchecks) 1970 9 21.01.2016
1970 Berlin 1970 1970 6 21.01.2016
1970 Jimi Plays Berkeley 1970 3 21.01.2016
1970 Live At Berkeley 2ns Show 1970 12 21.01.2016
1970 Live At Forum Aarhus 1970 6 21.01.2016
1970 Madison Square Garden 1970 1970 3 21.01.2016
1970 Norman, Oklahoma 5.7.1980 1970 11 21.01.2016
1970 Rainbow Bridge (Set 2) 1970 10 21.01.2016
1970 Rescued From Randall's Island 1970 14 21.01.2016
1970 Sacramento 4.26.1970 1970 11 21.01.2016
1970 San Bernardino 6.20.1970 1970 10 21.01.2016
1970 St. Paul Civic Center, Minnesota 1970 14 21.01.2016
1970 The Rainbow Bridge Concert (CD 1) 1970 9 21.01.2016
1970 The Rainbow Bridge Concert (CD 2) 1970 7 21.01.2016
1970 Warm Hello Of The Sun (Goteborg) (CD 1) 1970 6 21.01.2016
1970 Warm Hello Of The Sun (Goteborg) (CD 2) 1970 7 21.01.2016
1970 Los Angeles Forum, Inglewood 1970-04-25 1970 15 21.01.2016
1970 State Fairground, Sacramento 1970-04-26 1970 9 21.01.2016
1970 Milwaukee Auditorium 1970-05-01 1970 10 21.01.2016
1970 Will Rodgers Coliseum, Fort Worth, TX 1970-05-09 1970 14 21.01.2016
1970 San Antonio Hemisfair, San Antonio 1970-05-10 1970 13 21.01.2016
1969 American Dream 1969 8 21.01.2016
1969 Berlin 23.01.1969 1969 9 21.01.2016
1969 Frankfurt 17.01.1969 1969 9 21.01.2016
1969 Frankfurt Germany - Second Show - Friday, January 17 1969 11 21.01.2016
1969 Cat's Squirrel (CD 1 - 08.01.1969) 1969 7 21.01.2016
1969 Cat's Squirrel (CD 2 - 7-8.01.1969) 1969 11 21.01.2016
1969 Hamburg 11.01.1969 1969 1 21.01.2016
1969 Live At The Oakland Coliseum (CD 1) 1969 7 21.01.2016
1969 Live At The Oakland Coliseum (CD 2) 1969 4 21.01.2016
1969 London 1969-02-24 1969 11 21.01.2016
1969 More Electricity From Newport 1969-06-20 1969 12 21.01.2016
1969 Nurenburg 16.01.1969 1969 9 21.01.2016
1969 San Jose Pop Festival 25.05.1969 1969 10 21.01.2016
1969 Konserthuset, Stockholm 01.09.1969 1969 10 21.01.2016
1969 The La Forum Concert 26.04.1969 1969 7 21.01.2016
1969 The Royall Albert Hall - 24.02.1969 (CD 1) 1969 7 21.01.2016
1969 The Royall Albert Hall - 24.02.1969 (CD 2) 1969 9 21.01.2016
1969 Vienna 22.01.1969 1969 17 21.01.2016
1969 1969-08-14  Woodstock Rehearsal, Shokan, Ny 1969 10 21.01.2016
1968 Beat Monster Concert (Zurih) 1968 12 21.01.2016
1968 Chicago Opera House 02-25-1968 1968 10 21.01.2016
1968 Columbia, Md (08-16-1968) 1968 8 21.01.2016
1968 Dallas TX 1968-08-03 1968 10 21.01.2016
1968 Hilton Ballroom W.D.C. 5-10-1968 1968 8 21.01.2016
1968 1968-09-14  Hollywood Bowl, Hollywood 1968 12 21.01.2016
1968 Hunter College 2nd Show 1968-03-02 1968 5 21.01.2016
1968 Live At Clark University 1968 9 21.01.2016
1968 Denver 1968 1968 9 21.01.2016
1968 Live In Milwaukee 02-28-1968 1968 10 21.01.2016
1968 Paris '68 1968 9 21.01.2016
1968 Portland 1968 11 21.01.2016
1968 Miami Pop 1968 1968 5 21.01.2016
1968 Music Hall, Houston, TX  02-18-1968 1968 10 21.01.2016
1968 Philharmonic Hall N.Y.C. (CD 1) 1968 9 21.01.2016
1968 Philharmonic Hall N.Y.C. (CD 2) 1968 9 21.01.2016
1968 Philharmonic Hall N.Y.C. (CD 3) 1968 5 21.01.2016
1968 Singer Bowl 1968 10 21.01.2016
1967 Experience In Germany (Live Radio Shows) 1967 13 27.03.2006
1967 Birth Of Success,  Live Aufnahmen 1967 7 21.01.2016
1967 Funkhaus, Germany (03.18.1967) 1967 7 21.01.2016
1967 Live In Stockholm (Tonarskvall- Radiohuset Studio 4) 1967 8 21.01.2016
1967 Studio1 Hamburg 03-18-1967 1967 5 21.01.2016
1967 The Flamingo Club, London 1967 14 21.01.2016
1967 The Wild Man Of Pop Plays 1967 14 21.01.2016
1967 1967-09-11  Stockholm 1967 6 21.01.2016
1965 Drivin' South - Gatefold (The George's Club 20,new Jersey, 1965.12.26) 1965 10 21.01.2016
1965 Live At George's Club 1965 10 21.01.2016
 Singles, Mini-CD's, EP's
2013 Somewhere (Single) 2013 2 24.05.2013
2011 Fire (Single) 2011 3 16.09.2011
2010 Valleys Of Neptune (Limited Edition CD Single include unreleased Track) 2010 2 30.03.2010
 Live Albums
2015 Freedom: Atlanta Pop Festival (July 4, 1970: CD 1 ) 2015 7 23.11.2015
2015 Freedom: Atlanta Pop Festival (July 4, 1970: CD 2) 2015 9 23.11.2015
2006 Wild Thing (DVD) 2006 16 12.04.2006
2002 Blue Wild Angel: Live at the Isle of Wight [2 CD] 2002 11 29.04.2003
2000 Smash Hits, Live at Woodstock (CD 1) 2000 12 28.04.2010
1999 Live at the Fillmore East (CD1) 1999 7 07.11.2002
1999 Live at the Fillmore East (CD2) 1999 9 07.11.2002
1994 Jimi Hendrix: Woodstock (live) 1994 12 07.11.2002
1993 Sacred Sources Vol. 1: Live Forever 1993 9 05.08.2007
1989 Radio One 1989 17 28.04.2010
1987 Live at Winterland 1987 13 07.11.2002
1971 Live - Isle of Wight 1971 9 07.11.2002
1971 Isle Of Wight 1971 6 21.01.2016
1970 Band Of Gypsys 1970 9 21.01.2016
1969 Live At The Royal Albert Hall 1969 9 27.03.2006
1969 Live At Royal Albert Hall (2005 Remaster) 1969 21 28.04.2010
1968 Live in New York 1968 8 07.11.2002
1968 The Kings' Jam (Split) 1968 8 27.03.2006
1968 3 Nights At Winterland (October 10-12, 1968) (CD 1) 1968 8 28.04.2010
1968 3 Nights At Winterland (October 10-12, 1968) (CD 2) 1968 9 28.04.2010
1968 3 Nights At Winterland (October 10-12, 1968) (CD 3) 1968 7 28.04.2010
1968 3 Nights At Winterland (October 10-12, 1968) (CD 4) 1968 9 28.04.2010
1968 3 Nights At Winterland (October 10-12, 1968) (CD 5) 1968 10 28.04.2010
1968 3 Nights At Winterland (October 10-12, 1968) (CD 6) 1968 10 28.04.2010
1967 Jimi Plays Monterey 1967 9 21.01.2016
1967 Live At Monterey Pop Festival 1967 9 21.01.2016
 Compilations, Remixes
2013 People, Hell and Angels 2013 12 03.03.2013
2013 People, Hell And Angels (Target Exclusive Version) 2013 13 11.08.2013
2013 Are You Experienced?, 1967 (Mini LP) 2013 11 09.10.2014
2013 First Rays Of The New Rising Sun, 1997 (Mini LP) 2013 17 09.10.2014
2013 Valleys Of Neptune, 2010 (Mini LP) 2013 12 09.10.2014
2011 Winterland (San Francisco, Winterland Ballroom - October 10-12, 1968) 2011 11 16.09.2011
2010 Valleys Of Neptune 2010 12 05.03.2010
23.03.2010
2010 Fire: The Jimi Hendrix Collection 2010 20 15.10.2010
2010 West Coast Seattle Boy (Box-Set: CD 1) 2010 15 03.12.2010
2010 West Coast Seattle Boy (Box-Set: CD 2) 2010 18 03.12.2010
2010 West Coast Seattle Boy (Box-Set: CD 3) 2010 13 03.12.2010
2010 West Coast Seattle Boy (Box-Set: CD 4) 2010 13 03.12.2010
2010 Blues (Remastered) 2010 11 20.01.2011
2008 Feed Back (Collectors Edition) 2008 11 26.02.2008
2008 White Collection (CD 1) 2008 12 29.04.2008
2008 White Collection (CD 2) 2008 12 29.04.2008
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 1) 2008 19 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 2) 2008 17 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 3) 2008 24 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 4) 2008 20 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 5) 2008 23 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 6) 2008 14 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 7) 2008 12 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 8) 2008 24 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 9) 2008 22 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 10) 2008 16 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 11) 2008 9 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 12) 2008 8 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 13) 2008 16 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 14) 2008 15 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 15) 2008 18 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 16) 2008 11 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 17) 2008 16 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 18) 2008 12 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 19) 2008 17 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 20) 2008 26 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 21) 2008 14 28.04.2010
2008 Moonbeams & Fairytales (CD 22) 2008 23 28.04.2010
2007 20th Century Masters: The Millennium Collection 2007 12 27.09.2007
2000 Jimi Hendrix Experience (CD1) 2000 14 07.11.2002
25.05.2010
2000 Jimi Hendrix Experience (CD2) 2000 16 07.11.2002
25.05.2010
2000 Jimi Hendrix Experience (CD3) 2000 10 07.11.2002
25.05.2010
2000 Jimi Hendrix Experience (CD4) 2000 16 07.11.2002
25.05.2010
1998 BBC Sessions (CD1) 1998 18 29.10.2002
25.05.2010
1998 BBC Sessions (CD2) 1998 19 29.10.2002
25.05.2010
1997 South Saturn Delta 1997 15 07.11.2002
1997 Experience Hendrix: The Best Of Jimi Hendrix 1997 20 05.03.2010
1994 Blues 1994 11 18.10.2002
1971 Cry of Love 1971 10 07.11.2002
1968 Blues At Midnight 1968 6 27.03.2006
1968 Jimi By Himself: The Home Recording 1968 6 27.03.2006
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 1986 17 32013.07.2013
L 26.76 / D 4.00 1991 5 vbr29.03.2006
L 0.49 / D 1.00 1993 14 19210.07.2009
L 0.00 / D 0.80 1994 4 32030.12.2011
L 0.00 / D 0.80 1996 4 32030.12.2011
L 296.80 / D 10.27 2003 11 25628.11.2003
L 0.75 / D 1.50 2004 12 32024.04.2009
L 0.00 / D 0.00 2015 12 32028.10.2016
L 0.00 / D 8.17 2012 12 32024.09.2012
Status: Guest
Log In Log In
Register Register
HELP HELP
Affiliate program Affiliate program


Gothic Jewelry Shop

Subscribe to RSS News
add bookmark
livejournal twitter google.com  del.icio.us  technorati.com  Digg  Furl  Netscape  Yahoo! My Web
  StumbleUpon  BlinkList  Newsvine  ma.gnolia  reddit  Windows Live  Tailrank
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30  31          
go top

Media ClubCreated by TDG