Media Club - Linnet, Anne (Anne Linnet / Anne Kristine Linnet / Anne Linnet Band / Anne Linnet & Tears) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Linnet, Anne

Linnet, Anne
  Band/Artist:  Linnet, Anne
Country:  Denmark
Genre:  Jazz;  Pop;  Rock
Style:
URL's:  www.AnneLinnet.dk
 www.facebook.com/Anne-Linnet-17272023119
 www.discogs.com/artist/257747-Anne-Linnet
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2010 Linnet's Jul 2010 11 29.05.2019
2007 Akvarium 2007 12 29.05.2019
2005 Her hos mig 2005 10 29.05.2019
2001 Jeg og du 2001 11 29.05.2019
1996 Thorvaldsen - En Kammeropera Anne Linnet 1996 21 29.05.2019
1995 Pige traed varsomt 1995 11 29.05.2019
1991 Det' Sa Dansk 1991 10 29.05.2019
1991 Fyldt op af kaerlighed 1991 10 29.05.2019
1989 Go' Sonda' Morn' 1989 13 29.05.2019
1989 Min sang 1989 10 29.05.2019
1988 Jeg er jo lige her 1988 10 29.05.2019
1986 Barndommens gade (Reissue 1995) 1986 9 29.05.2019
1981 Anne Linnet Band (Reissue 1987) 1981 9 29.05.2019
1980 You're Crazy 1980 11 29.05.2019
1978 Anne Linnet synger Tove Ditlevsen: Kvindesind (Reissue 1997) 1978 11 29.05.2019
1975 Anne Linnet 1975 10 29.05.2019
1973 Sweet Thing (feat. Tears) 1973 12 29.05.2019
 Singles, Mini-CD's, EP's
2019 Hunter And Dear (Single) 2019 1 29.05.2019
2015 En Anden (Single) 2015 1 29.05.2019
2014 Storst Af Alt Er Kaerlighed (Lydspor Fra Bibelen) (Single) 2014 1 29.05.2019
2012 Kysser Som En Drom (Single) 2012 1 29.05.2019
2011 Anne Linnets Stjerneskud (Single) 2011 1 29.05.2019
2011 Baby Det' For Sent Nu (Single) 2011 1 29.05.2019
2011 Giv Mig Noget (Pik) (Single) 2011 1 29.05.2019
2011 Jeg Elsker Dig (Single) 2011 1 29.05.2019
2011 Jylland (Sjaelland) (Single) 2011 1 29.05.2019
2011 Lever Nok Endnu En Dag (Single) 2011 1 29.05.2019
2011 Pistolskud (Single) 2011 1 29.05.2019
2009 Agenda (Single) (feat. Lizzie) 2009 1 29.05.2019
2009 Aldrig Forsvinder (Single) (feat.) 2009 1 29.05.2019
2009 Ved Min Side Igen (Single) 2009 1 29.05.2019
2008 Jeg Ka' Ik' Sig' Nej Til Dig (Fidel Astro remix) (Single) 2008 1 29.05.2019
2008 Jeg Ka' Ik' Sig' Nej Til Dig (Kasper Bjorke remix) (Single) 2008 1 29.05.2019
2008 Jeg Ka' Ik' Sig' Nej Til Dig (Pharfar remix) (Single) 2008 1 29.05.2019
2008 Jeg Kan Ik' Sig' Nej Til Dig (Maxi-Single) 2008 4 29.05.2019
2008 Noget I Dine Ojne (Mike Sheridan remix) (Single) 2008 1 29.05.2019
2007 Jeg Ka' Ik' Sig' Nej Til Dig (Single) 2007 1 29.05.2019
2006 Is It True (Single) 2006 1 29.05.2019
1985 Venner / Ingen Anden Drom (Single) (feat.) 1985 2 29.05.2019
 Compilations, Remixes
2011 De Bedste 2011 16 29.05.2019
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  
go top

Media ClubCreated by TDG