Media Club - Battisti, Lucio (Lucio Battisti) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Battisti, Lucio

Battisti, Lucio
  Band/Artist:  Battisti, Lucio
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.luciobattisti.info
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2000 Il mio canto libero 2000 8 11.07.2006
2000 Le Canzoni D'Amore (Reissue 2014) 2000 15 26.03.2014
1994 Hegel 1994 8 27.09.2011
1992 Cosa Succeder Alla Ragazza 1992 8 27.09.2011
1990 La Sposa Occidentale 1990 8 27.09.2011
1988 L'apparenza 1988 8 27.09.2011
1986 Don Giovanni 1986 8 27.09.2011
1982 E' Gia 1982 12 27.09.2011
1980 Una Giornata Uggiosa 1980 10 26.09.2011
1978 Una Donna Per Amico 1978 8 26.09.2011
1977 Images 1977 7 27.09.2011
1976 La Batteria, Il Contrabbasso, Eccetera 1976 9 26.09.2011
1974 Anima Latina 1974 11 13.10.2006
1973 Il Nostro Caro Angelo 1973 8 27.09.2011
1972 Umanamente Uomo Il Sogno 1972 8 26.09.2011
1971 Amore O Non Amore 1971 7 27.09.2011
1971 Lucio Battisti Vol 4 1971 10 27.09.2011
1970 Emozioni 1970 12 27.09.2011
1969 Lucio Battisti 1969 12 27.09.2011
 Singles, Mini-CD's, EP's
1972 Elena No/Una (Single) 1972 2 27.09.2011
1971 La Canzone Del Sole (Single) 1971 2 27.09.2011
 Compilations, Remixes
2017 Masters (CD 1) 2017 17 15.11.2017
2017 Masters (CD 2) 2017 15 15.11.2017
2017 Masters (CD 3) 2017 14 15.11.2017
2017 Masters (CD 4) 2017 14 15.11.2017
1991 All The Best 1991 16 26.09.2011
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG