Media Club - Tyran' Pace (Tyran Pace, Ralf Scheepers, Ralph Sheepers) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Tyran' Pace

Tyran' Pace
  Band/Artist:  Tyran' Pace
Country:  Germany
Genre:  Rock
Style:
URL's:  myspace.com/TyranPace
Инфо:
- Scheepers
- «Gamma Ray»
- «F.B.I.»
- «Primal Fear»

Западногерманский коллектив Tyran' Pace известен в первую очередь, как группа, ставшая своеобразной стартовой площадкой для одного из самых известных и уважаемых вокалистов немецкой heavy/power сцены - Ralf Scheepers (more info >>
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
1998 Take A Seat In The High Row 1998 11 23.04.2010
1990 Long Live Metal (1985) & Watching You (1986) 1990 19 23.04.2010
1986 Watching You (Reissue 1998) 1986 9 19.07.2006
23.04.2010
1985 Long Live Metal (Reissue 1998) 1985 10 23.04.2010
1984 Eye To Eye 1984 9 23.04.2010
 Bootlegs
1987 The Best Of (1984-1986) 1987 21 23.04.2010
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG