Media Club - Carlos, Roberto (Roberto Carlos Braga) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Carlos, Roberto

Carlos, Roberto
  Band/Artist:  Carlos, Roberto
Country:  Brasil
Genre:  Folk;  Latin;  Pop
Style:
URL's:  www.robertocarlos.com/
 www.discogs.com/artist/286945-Roberto-Carlos
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2018 Amor Sin Limite (Reissue) 2018 10 04.10.2018
2003 Pra Sempre 2003 10 09.01.2013
2000 Amor Sem Limite 2000 10 09.01.2013
1999 Mensagens 1999 12 09.01.2013
1998 Roberto Carlos (Meu Menino Jesus) 1998 10 09.01.2013
1997 Canciones Que Amo 1997 10 03.03.2013
1996 Roberto Carlos (Mulher De 40) 1996 10 09.01.2013
1995 Roberto Carlos (Amigo Nao Chore Por Ela) 1995 9 09.01.2013
1994 Roberto Carlos (Alo) 1994 9 09.01.2013
1993 Roberto Carlos (O Velho Caminhoneiro) 1993 9 09.01.2013
1992 Roberto Carlos (Mulher Pequena) 1992 10 09.01.2013
1991 Roberto Carlos (Todas As Manhas) 1991 9 09.01.2013
1990 Roberto Carlos (Super Heroi) 1990 10 09.01.2013
1990 Pajaro Herido 1990 10 03.03.2013
1989 Roberto Carlos (Amazonia) 1989 9 09.01.2013
1989 Sonrie 1989 9 03.03.2013
1988 Roberto Carlos (Se Diverte E Ja Nao Pensa Em Mim) 1988 10 09.01.2013
1988 Roberto Carlos (Volver) 1988 10 03.03.2013
1987 Roberto Carlos (O Careta) 1987 10 09.01.2013
1987 Nuestro Amor 1987 10 03.03.2013
1987 To Chutando Lata 1987 10 16.12.2017
1986 Roberto Carlos (Apocalipse) 1986 10 09.01.2013
1985 Roberto Carlos (Verde E Amarelo) 1985 10 09.01.2013
1985 Corazsn (LP) 1985 9 14.01.2015
1984 Roberto Carlos (Coracao) 1984 9 09.01.2013
1984 El Amor y La Moda (LP) 1984 10 14.01.2015
1983 Roberto Carlos (O Amor E A Moda) 1983 10 09.01.2013
1983 Fiera Herida (LP) 1983 10 14.01.2015
1982 Roberto Carlos (Amiga) 1982 10 09.01.2013
1982 Ele Esta Al Llegar (LP) 1982 10 14.01.2015
1981 Roberto Carlos (Ele Esta Para Chegar) 1981 10 09.01.2013
1981 Roberto Carlos (Honestly) 1981 10 03.03.2013
1981 Em Ingl 1981 10 14.01.2015
1981 La Guerra de Los Niqos (LP) 1981 10 14.01.2015
1981 Emocoes (LP) 1981 10 16.12.2017
1981 Honestly (LP) 1981 10 16.12.2017
1980 Roberto Carlos (A Guerra Dos Meninos) 1980 10 09.01.2013
1980 Mi Querido, Mi Viejo, Mi Amigo 1980 10 03.03.2013
1979 Roberto Carlos (Na Paz Do Seu Sorriso) 1979 10 09.01.2013
1979 Roberto Carlos (Amico) 1979 10 03.03.2013
1978 Roberto Carlos (Fe) 1978 11 09.01.2013
1977 Roberto Carlos (Amigo) 1977 12 09.01.2013
1977 Roberto Carlos (El Progreso) 1977 11 03.03.2013
1977 Cavalcata 1977 9 03.03.2013
1976 Roberto Carlos (Ilegal, Imoral Ou Engorda) 1976 12 09.01.2013
1976 San Remo 1968 1976 12 03.03.2013
1976 Tu Cuerpo 1976 10 03.03.2013
1976 Io, L'amore E La Mia Solitudine 1976 12 03.03.2013
1975 Roberto Carlos (Alem Do Horizonte) 1975 12 09.01.2013
1975 Quiero Verte A Mi Lado 1975 12 03.03.2013
1975 Roberto Carlos (Testardo Io) 1975 12 03.03.2013
1974 Roberto Carlos (Despedida) 1974 12 09.01.2013
1974 El Dia Que Me Quieras 1974 10 03.03.2013
1974 Eu Quero Apenas (LP) 1974 12 16.12.2017
1973 Roberto Carlos (Rotina) 1973 10 09.01.2013
1973 Roberto Carlos (La Distancia) 1973 10 03.03.2013
1973 La Ventana (LP) 1973 10 14.01.2015
1973 Proposta (LP) 1973 10 16.12.2017
1972 Roberto Carlos (A Janela) 1972 12 09.01.2013
1972 Un Gato En La Oscuridad 1972 11 03.03.2013
1971 Roberto Carlos (Detalhes) 1971 12 09.01.2013
1970 Roberto Carlos (Jesus Cristo) 1970 12 09.01.2013
1970 Pedro e o Lobo (LP) 1970 3 16.12.2017
1969 Roberto Carlos (As Flores Do Jardim Da Nossa Casa) 1969 12 09.01.2013
1968 O Inimitavel 1968 12 09.01.2013
1968 Canzoni Per Te 1968 12 03.03.2013
1967 Em Ritmo De Aventura 1967 12 09.01.2013
1966 Roberto Carlos (Eu Te Darei O Ceu) 1966 12 09.01.2013
1965 Canta Para A Juventude 1965 12 09.01.2013
1965 Jovem Guarda 1965 12 09.01.2013
1964 I Proibido Fumar 1964 12 03.03.2013
1963 Splish Splash 1963 12 09.01.2013
1961 Louco Por Voce 1961 12 09.01.2013
1961 Louco Por Voce (Remastered 2002) 1961 16 14.01.2015
1961 Louco Por Voce (LP 1) 1961 13 16.12.2017
1961 Louco Por Voce (LP 2) 1961 10 16.12.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2017 Roberto Carlos (EP) 2017 4 16.12.2017
2016 Eu Te Amo, Te Amo, Te Amo (Remix) [Single] 2016 1 16.12.2017
2014 Cartas de Amor (Love Letters) [Single] 2014 1 16.12.2017
2014 Ese Tipo Soy Yo (EP) 2014 4 16.12.2017
2013 Remixed (EP) 2013 5 14.01.2015
2012 Esse Cara Sou Eu 2012 4 03.03.2013
2005 Roberto Carlos (Promessa) 2005 9 03.03.2013
 Live Albums
2015 Roberto Carlos em Las Vegas (CD 1) 2015 10 16.12.2017
2015 Roberto Carlos em Las Vegas (CD 2) 2015 9 16.12.2017
2015 Primera Fila - Ao Vivo 2015 17 16.12.2017
2015 Primera Fila - En Vivo 2015 17 16.12.2017
2014 Duetos 2 2014 12 16.12.2017
2012 Roberto Carlos Em Jerusalem (CD 1) 2012 11 14.01.2015
2012 Roberto Carlos Em Jerusalem (CD 2) 2012 11 14.01.2015
2008 En Vivo 2008 18 23.10.2008
2008 En Vivo - Live 2008 18 14.01.2015
2008 E a Musica de Tom Jobim 2008 16 16.12.2017
2006 Duetos 2006 14 14.01.2015
2004 Pra Sempre Ao Vivo no Pacaembu 2004 21 14.01.2015
2002 Seres Humanos 2002 14 16.12.2017
2001 Acustico MTV 2001 14 14.01.2015
1988 Ao Vivo 1988 10 14.01.2015
 Compilations, Remixes
2010 I Miei Successi (CD 1) 2010 10 16.12.2017
2010 I Miei Successi (CD 2) 2010 10 16.12.2017
2006 Antologia (CD 1) 2006 20 16.12.2017
2006 Antologia (CD 2) 2006 20 16.12.2017
2000 30 Grandes Canciones (CD 1) 2000 15 16.12.2017
2000 30 Grandes Canciones (CD 2) 2000 15 16.12.2017
1992 Roberto Carlos (Compilacoes) 1992 12 16.12.2017
 Tributes
L 0.00 / D 0.00 2016 1 var31.12.2016
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG