Media Club - De Andre, Fabrizio (Fabrizio De Andre) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  De Andre, Fabrizio

De Andre, Fabrizio
  Band/Artist:  De Andre, Fabrizio
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.faberdeandre.com
 www.viadelcampo.com
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
1997 Mi Innamoravo Di Tutto 1997 11 13.03.2009
1996 Anime Salve 1996 9 13.03.2009
1990 Le Nuvole 1990 8 03.08.2006
12.03.2009
1984 Creuza De Ma 1984 7 13.03.2009
1981 Indiano 1981 8 13.03.2009
1978 Rimini 1978 10 13.03.2009
1975 Volume 8 1975 8 13.03.2009
1974 Canzoni 1974 11 13.03.2009
1973 Storia Di Un Inpiegato 1973 9 13.03.2009
1971 Non Al Denaro Non All'amore Ne Al Cielo 1971 9 13.03.2009
1970 La Buona Novella 1970 10 13.03.2009
1968 Tutti Morimmo A Stento 1968 10 13.03.2009
1968 Volume 3 1968 10 13.03.2009
1967 Volume 1 1967 10 13.03.2009
 Bootlegs
1999 1999.08.14 - Live in Roccella Jonica, Teatro al Castello (CD 1) 1999 10 02.11.2013
1999 1999.08.14 - Live in Roccella Jonica, Teatro al Castello (CD 2) 1999 13 02.11.2013
1993 1993.02.02 - Live In Napoli (CD 1) 1993 13 02.11.2013
1993 1993.02.02 - Live In Napoli (CD 2) 1993 13 02.11.2013
1992 Live A Milano, 1982 1992 16 02.11.2013
1982 1982.04.24 - Live in Dusseldorf 1982 15 02.11.2013
1982 1982.08.12 - Live in Viareggio (CD 1) 1982 9 02.11.2013
1982 1982.08.12 - Live in Viareggio (CD 2) 1982 9 02.11.2013
1981 1981.09.29 - Live At Sarzana 1981 14 02.11.2013
 Live Albums
1999 In Concerto (Live) 1999 15 13.03.2009
1980 In Concerto: Fabrizio De Andre & PFM, Vol. 2 1980 8 13.03.2009
1979 In Concerto: Fabrizio De Andre & PFM, Vol. 1 1979 10 13.03.2009
 Compilations, Remixes
2005 In Direzione Ostinata E Contraria (CD 1) 2005 22 13.11.2015
2005 In Direzione Ostinata E Contraria (CD 2) 2005 17 13.11.2015
2005 In Direzione Ostinata E Contraria (CD 3) 2005 15 13.11.2015
2001 Ed Avevano Gli Occhi Troppo Belli 2001 8 13.03.2009
2000 Peccati Di Gioventu 2000 16 13.03.2009
2000 Da Genova 2000 14 13.03.2009
1995 La Canzone Di Marinella 1995 16 13.03.2009
1986 Antologia Blu 1986 12 13.03.2009
1969 Raccolta Nuvole Barocche 1969 10 13.03.2009
 Tributes
L 0.30 / D 1.00 2000 15 32013.03.2009
L 0.28 / D 1.00 2000 14 32013.03.2009
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG