Media Club - Nino Ferrer (Nino Agostino Arturo Maria Ferrari) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 į   ā   ÷   ē   ä   å   ö   ś   é   ė   ģ   ķ   ī   ļ   š   ņ   ó   ō   õ   ę   č   ć   ž   ū   ü   ą   ń   
directory
border=0 óĻŅŌÉŅĻ×ĖĮ ŠĻ ÖĮĪŅĮĶ óĻŅŌÉŅĻ×ĖĮ ŠĻ ÓŌŅĮĪĮĶ

  Nino Ferrer

Nino Ferrer
  Band/Artist:  Nino Ferrer
Country:  Italy
Genre:  Pop
Style:
URL's:  nino-ferrer.com
 www.discogs.com/artist/98874-Nino-Ferrer
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
1979 Blanat (Lp) 1979 8 31.08.2019
1977 Veritables Varietes Verdatres (Lp) 1977 9 31.08.2019
1975 Suite En Oeuf (Lp) 1975 9 31.08.2019
1974 Nino And Radiah (Lp) 1974 8 31.08.2019
1971 Metronomie (Lp) 1971 8 31.08.2019
1967 Nino Ferrer (Lp) 1967 12 31.08.2019
1966 Enregistrement Public (Lp) 1966 11 31.08.2019
1965 Les 8 Premieres Chansons (Lp) 1965 8 31.08.2019
 Singles, Mini-CD's, EP's
1975 Alcina De Jesus / Les Morceaux De Fer (7'' Single) 1975 2 31.08.2019
 Live Albums
1995 Concert Chez Harry 1995 17 31.08.2019
 Compilations, Remixes
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 01: 'les Ep 1962-1966'] 2013 23 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 02: 'les Gottamou 1964-1966'] 2013 12 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 03: 'les Ep 1966-1968'] 2013 18 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 04: 'les Ep 1969-1970'] 2013 14 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 05: Rats And Roll] 2013 10 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 06: Metronomie] 2013 8 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 07: Nino Ferrer And Leggs] 2013 8 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 08: Blanat] 2013 8 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 09: Nino And Radih Et Le Sud] 2013 9 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 10: Suite En Oeuf] 2013 9 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 11: Veritables Varietes Verdatres] 2013 9 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 12: La Carmencita] 2013 9 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 13: Ex-Libris] 2013 10 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 14: Rock N' Roll Cow-Boy] 2013 10 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 15: 13E Album] 2013 9 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 16: La Desabusion] 2013 11 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 17: Nino Ferrer Et Cie - La Vie Chez Les Automobiles] 2013 11 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 18: Concert Chez Harry] 2013 18 25.08.2019
2013 L'intÕgrale Des Enregistrements Studio & Live (19 Cd Box-Set) [Cd 19: Inedits Et Bonus 1966-1970] 2013 20 25.08.2019
2006 L'integrale (Cd 01: Les Annees 60) 2006 24 31.08.2019
2006 L'integrale (Cd 02: Les Annees 60) 2006 25 31.08.2019
2006 L'integrale (Cd 03: Metronomie & Veritables Varietes Verdatres) 2006 17 31.08.2019
2006 L'integrale (Cd 04: Nino Ferre And Leggs & Blanat) 2006 16 31.08.2019
2006 L'integrale (Cd 05: Nino And Radiah Et Le Sud & Suite En Oeuf) 2006 18 31.08.2019
2006 L'integrale (Cd 06: La Carmencita & Ex Libris) 2006 19 31.08.2019
2006 L'integrale (Cd 07: Rock N'roll Cow-Boy & 13E Album) 2006 19 31.08.2019
2006 L'integrale (Cd 08: La Desabusion) 2006 12 31.08.2019
2006 L'integrale (Cd 09: La Desabusion) 2006 11 31.08.2019
2006 L'integrale (Cd 10: Concert Chez Harry) 2006 17 31.08.2019
2006 L'integrale (Cd 11: Rats And Roll's & Et Plus) 2006 20 31.08.2019
2006 L'integrale (Cd 12: Les 8 Premieres Chansons) 2006 8 31.08.2019
2004 Nino Ferrer 2004 2004 21 31.08.2019
1998 Les Plus Belles Chansons 1998 12 31.08.2019
1991 Metronomie, 1971 + Veritables Varietes Verdatres, 1977 1991 17 31.08.2019
1991 Nino Ferrer And Leggs, 1973 + Blanat, 1979 1991 16 31.08.2019
1991 Nino And Radiah, 1974 + Suite En Oeuf, 1975 1991 18 31.08.2019
1991 La Carmencita, 1980 + Ex-Libris, 1982 1991 19 01.09.2019
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30  31    
go top

Media ClubCreated by TDG