Media Club - Verdier, Joan-Pau (Joan-Pau Verdier, Jean-Paul Verdier) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Verdier, Joan-Pau

Verdier, Joan-Pau
  Band/Artist:  Verdier, Joan-Pau
Country:  France
Genre:  Pop;  World
Style:
URL's:  fr.wikipedia.org/wiki/Joan-Pau_Verdier
 joanpauverdier.free.fr
 www.discogs.com/ru/artist/1427737-Joan-Pau-Verdier
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2011 Joan Pau Verdier Experience - Paratge 2011 10 27.08.2019
2010 Les Reves Gigognes 2010 16 27.08.2019
2001 Leo, Domani... 2001 17 31.08.2019
1979 Le Chantepleure (Lp) 1979 10 31.08.2019
1978 Le Nuage Dans La Tete (Lp) 1978 15 31.08.2019
1977 Tabou Le Chat (Lp) 1977 13 31.08.2019
1975 Faits Divers (Lp) 1975 10 05.09.2019
1974 L'exil (Lp) 1974 11 05.09.2019
1973 Occitania Sempre (Lp) 1973 12 05.09.2019
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
   1  2  3  4  5  6
 7  8  9  10  11  12  13
 14  15  16  17  18  19  20
 21  22  23  24  25  26  27
 28  29  30        
go top

Media ClubCreated by TDG