Media Club - BRDigung (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  BRDigung

BRDigung
  Band/Artist:  BRDigung
Country:  Germany
Genre:  Alternative
Style:
URL's:  www.brdigung.com
 www.facebook.com/BRDIGUNG
 www.discogs.com/artist/1377388-BRDigung
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2020 Zeig Dich! 2020 14 18.03.2020
2018 Zeitzunder 2018 16 18.03.2020
2016 Chaostheorie 2016 15 18.03.2020
2014 In goldenen Ketten 2014 15 18.03.2020
2012 Zwischen Engeln & Teufeln 2012 14 18.03.2020
2011 Kein Kompromiss 2011 12 18.03.2020
2011 Tot aber lebendig 2011 14 18.03.2020
 Singles, Mini-CD's, EP's
2018 Drogen im Haus (Single) 2018 1 18.03.2020
2018 Mittelfingerautoritat (Single) 2018 1 18.03.2020
2017 Alles anders (Single) 2017 1 18.03.2020
2017 Die Hande hoch (Single) 2017 1 18.03.2020
2016 Das Fest fallt aus (EP) 2016 4 18.03.2020
2013 Wahre Helden (Single) 2013 2 18.03.2020
 Live Albums
2018 LiveZunder 2018 24 18.03.2020
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG