Media Club - Solis, Marco Antonio (Marco Antonio Solis) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Solis, Marco Antonio

Solis, Marco Antonio
  Band/Artist:  Solis, Marco Antonio
Country:  Mexico
Genre:  Latin
Style:
URL's:  www.marcoantoniosolis.com.mx
 myspace.com/marcoantoniosolismx
 
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2008 No Molestar 2008 10 25.02.2009
2006 Trozos De Mi Alma 2 2006 10 16.10.2006
 Live Albums
2008 Una Noche En Madrid En Vivo 2008 12 27.11.2008
 Compilations, Remixes
2007 La Mejor Coleccion (CD 1) 2007 15 05.10.2007
2007 La Mejor Coleccion (CD 2) 2007 15 05.10.2007
Status: Guest
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9  10
 11  12  13  14  15  16  17
 18  19  20  21  22  23  24
 25  26  27  28  29  30  31
go top

Media ClubCreated by TDG