Media Club - Никитины (Татьяна и Сергей Никитины) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
 А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Э   Ю   Я   
directory
border=0 Сортировка по жанрам Сортировка по странам

  Никитины

Никитины
  Band/Artist:  Никитины
Country:  Russia
Genre:  Pop
Style:
URL's:  www.vilner.net/nikitiny
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2006 Grand Collection (CD1) 2006 27 22.11.2006
2006 Grand Collection (CD2) 2006 20 22.11.2006
2002 Зимний Праздник 2002 11 25.12.2007
2002 Черно - Белое Кино 2002 19 25.12.2007
1999 Со Мною Вот Что Происходит... 1999 7 25.12.2007
1998 Девочка И Пластилин 1998 6 25.12.2007
1997 Брич-Мулла 1997 18 25.12.2007
1979 Записи Шестидесятых И Семидесятых Годов 1979 8 25.12.2007
1967 Квартет П/У Сергея Никитина 1967 15 25.12.2007
 Singles, Mini-CD's, EP's
1975 Квинтет П/У Сергея Никитина 1975 3 25.12.2007
 Tributes
L 0.60 / D 0.00 1983 35 12809.04.2011
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
           1  2
 3  4  5  6  7  8  9
 10  11  12  13  14  15  16
 17  18  19  20  21  22  23
 24  25  26  27  28  29  30
 31            
go top

Media ClubCreated by TDG