Media Club - Lucero (MEX) (Lucero Hoganza Leon) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Lucero (MEX)

Lucero (MEX)
  Band/Artist:  Lucero (MEX)
Country:  Mexico
Genre:  Latin
Style:
URL's:  www.Lucero.com.mx
 myspace.com/LuceroHogaza
 www.discogs.com/artist/1591836-Lucero-2
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2019 Indispensable 2019 20 27.07.2019
2018 Mas enamorada con banda 2018 13 27.07.2019
2017 Brasileira 2017 12 21.11.2017
2017 Enamorada Con Banda 2017 12 21.11.2017
2014 Aqui Estoy 2014 16 21.11.2017
2013 My Passion for Mexico 2013 10 21.11.2017
2012 Un Lu-Jo (feat. Joan Sebastian) 2012 11 27.07.2019
2007 En Vivo Auditorio Nacional 2007 23 20.10.2007
2006 Quiereme Tal Como Soy 2006 12 23.11.2006
2004 Cuando Sale Un Lucero 2004 10 21.11.2017
2002 Un Nuevo Amor 2002 10 21.11.2017
1998 Cerca de Ti 1998 13 21.11.2017
1997 Piel de Angel 1997 11 21.11.2017
1994 Carino de Mis Carinos 1994 12 21.11.2017
1994 Siempre contigo 1994 11 27.07.2019
1992 Lucero de Mexico 1992 12 27.07.2019
1989 Cuentame 1989 11 21.11.2017
1988 Lucerito 1988 10 21.11.2017
 Singles, Mini-CD's, EP's
2018 B-Sides & Unreleased (EP) 2018 7 27.07.2019
2015 Dona Desse Amor (EP) 2015 6 21.11.2017
1995 Lazos de amor (EP) 1995 6 27.07.2019
 Live Albums
2019 Brasileira en vivo 2019 19 27.07.2019
2018 Enamorada en vivo (CD 1) 2018 14 27.07.2019
2018 Enamorada en vivo (CD 2) 2018 13 27.07.2019
2013 En Concierto: Sus Mas Grandes Exitos En Vivo 2013 18 21.11.2017
2012 Un Lu-Jo (with Joan Sebastian) 2012 11 21.11.2017
2007 Lucero en vivo Auditorio Nacional (CD 1) 2007 12 27.07.2019
2007 Lucero en vivo Auditorio Nacional (CD 2) 2007 11 27.07.2019
1999 Un Lucero en La Mexico (CD 1) 1999 15 21.11.2017
1999 Un Lucero en La Mexico (CD 2) 1999 17 21.11.2017
 Compilations, Remixes
2010 Mis favoritas 2010 14 27.07.2019
2009 La mas completa coleccion 2009 15 27.07.2019
1996 20 Kilates 1996 20 21.11.2017
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
             1
 2  3  4  5  6  7  8
 9  10  11  12  13  14  15
 16  17  18  19  20  21  22
 23  24  25  26  27  28  29
 30            
go top

Media ClubCreated by TDG