Media Club - Serrano, Ismael (Ismael Serrano) (MP3, Photo, Lyrics, Covers)
Legal Info  
newsabout ushelp (faq)searchdirectorylinkssoftwarechartsSwitch Language
 A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z   0...9 
                                                                                  
directory
border=0

  Serrano, Ismael

Serrano, Ismael
  Band/Artist:  Serrano, Ismael
Country:  Spain
Genre:  Latin
Style:
URL's:  www.ismaelserrano.com
find track in this albums
Discography:
year title tracks added
(updated)
 Albums
2012 Todo Empieza Y Todo Acaba En Ti 2012 13 22.06.2012
2010 Acuerdate De Vivir 2010 15 25.04.2010
2008 Un Lugar Sonado (CD 1) 2008 12 25.04.2010
06.09.2012
2008 Un Lugar Sonado (CD 2) 2008 13 25.04.2010
06.09.2012
2007 Sueos De Un Hombre Despierto 2007 13 05.10.2007
06.09.2012
2006 El Viaje De Rosseta (CD 1) 2006 22 30.11.2006
06.09.2012
2006 El Viaje De Rosseta (CD 2) 2006 14 30.11.2006
2005 Naves Ardiendo Mas Alla De Orion 2005 14 25.04.2010
07.06.2010
2003 Principio De Incertidumbre (CD 1) 2003 12 25.04.2010
06.09.2012
2003 Principio De Incertidumbre (CD 2) 2003 13 25.04.2010
06.09.2012
2002 La Traicion De Wendy 2002 13 25.04.2010
06.09.2012
2000 Los Paraisos Desiertos 2000 12 25.04.2010
06.09.2012
1998 La Memoria De Los Peces 1998 14 25.04.2010
06.09.2012
1997 Atrapados En Azul 1997 12 25.04.2010
06.09.2012
 Singles, Mini-CD's, EP's
2012 Diertroit (EP) 2012 3 31.01.2012
Status: Guest
SEARCH
Пользовательского поиска
LOOK ALSO
more info
HISTORY OF ADDITIONS
Mn Tu We Th Fr Sa Su
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9  10  11  12
 13  14  15  16  17  18  19
 20  21  22  23  24  25  26
 27  28  29  30      
go top

Media ClubCreated by TDG